Publicat 05 Dec 2019 | Expiră 05 Ian 2020

Căutăm personal de serviciu in Germania la Marea Nordului

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm oameni serios care place sa lucreze in atmosphere colegial si intru un cel mai interesant regione din Germania.
Dacă aveți experiență în curățarea căsuței și hotelurilor, acesta este un avantaj, dar nu esențial. Avem un sistem de învățare pe care îl completați în primele două săptămâni.
Mulți români lucrează deja pentru noi, deci limba nu este cea mai mare problemă, dar este totuși bine dacă înțelegeți un pic engleză sau germană.
Cel mai important este să lucrați foarte bine si exact și sa fiți prietenoși cu clienții și colegii.

Descrierea jobului

Cadidatii curăță apartamente și hoteluri mici.
Oferim cazare pentru două persoane într-un singur apartament (cost 190 € / lună).
Plătim 10,80 EUR / oră.
Aveți ocazia să primiți un salariu de 2500 €/luni si mai mult.
Lucrează în baza unui contract de muncă conform legislației germane.
Primul contract are o durată de 6 luni cu posibilități de reînnoire nelimitate.

Descrierea companiei

Besenflitzer GmbH este o companie germană care se ocupă cu activități de curățare și îngrijitori caselor în regiunea de vacanță din insulele Mării Nordului. Lucrăm în case de vacanță, hoteluri și restaurante.

Compania noastră are peste 150 de angajați din diferite țări. În scopul de a crește satisfacția clienților noștri, suntem în permanență în căutarea de angajați calificați.

Fiecare angajat primește instruire intensivă de la personalul nostru. Menținem o abordare colegială a angajaților noștri și o atmosferă prietenoasă de lucru.

Insulele din Marea Nordului sunt printre cele mai sănătoase zone din Europa. Lucrează într-un mediu sănătos, cu oameni drăguți și salarii foarte bune.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Căutăm personal de serviciu in Germania la Marea Nordului  -  Besenflitzer GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close