BUYER IMPORT / EXPORT

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Subordonat Directorului de Aprovizionare, principalele atributii ale acestui acestui post sunt legate de relatia directa cu furnizorii/clientii, de intocmirea si analiza cererilor de oferta, intocmirea si urmarirea comenzilor de aprovizionare import/ export, urmarirea livrarilor si asigurarea documentelor pentru formalitatile vamale.

Cerinte:
-Studii superioare
-Minim 2 ani experienta intr-o companie similara
-Cunoasterea foarte buna a operatiilor de import/export
-Cunostinte de operare calculator (pachet MS Office)
-Abilitati excelente de comunicare si negociere
-Cunosterea buna a limbii engleze – scris si vorbit.

Provocarea se adresează în special persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere de succes într-un mediu plăcut şi profesionist.

Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca. Compania si-a propus sa patrunda pe o noua piata - cea a bauturilor racoritoare prin preluarea marcii Granini, produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.
Publicat 2 nov. 2021 Reactualizat 30 nov. 2021 Expiră 2 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.