Publicat 22 Oct 2018 | Reactualizat 21 Nov 2018 | Expiră 22 Nov 2018

Business Sales Representative - Partener Orange

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti candidatul ideal dacă:
# ești un vânzător pasionat: bun comunicator și negociator;
# ești o persoană pozitivă și poți transmite în permanenta clientilor entuziasm si incredere;
# ești pasionat de noutățile din tehnologia de vârf și vrei să înveți în permanență lucruri noi;
# dorești să lucrezi într-o echipă tânară, dinamică de profesioniști în vânzarile de telecomunicații;

Dacă răspunsurile tale sunt "DA", te așteptăm să aplici pe rolul de Business Sales Representative - la IMPACT BUSINESS SOLUTIONS - Partener ORANGE ROMANIA. Căutam noi colegi care să se alăture echipei noastre, buni profesioniști în vânzările business to business, care dezvoltă portofoliul de clienți persoane juridice – firme mici și mijlocii, pe următoarele județe :
-Craiova / Dolj;
-Pitesti / Arges;
-Iasi / Iasi;
-Galati / Braila;
-Bacau / Neamt.

Descrierea jobului

Care sunt cerințele pentru a aplica la acest job:
# ai studii superioare finalizate;
# ai acumulat deja o experiență efectivă de minim 2 ani în vânzările directe (de teren);
# esti organizat și ai capacitatea de a-ți planifica singur programul de vizite în piata pentru a identifica și atrage noi clienți;
# ai experiență în prospectarea de noi clienti, vânzarea consultativă și negocierea contractelor sunt activități pe care le faci cu usurință și eficiență;
# ai permis auto și ai disponibilitatea pentru deplasări cu mașina de serviciu în zona arondată, de până la 150 - 200 Km;


Ce îți oferim:
# un pachet de salarizare foarte competitiv (salariu fix + bonusuri și comisioane din vânzări + premii la diferite concursuri), bonuri de masă;
# oportunitatea dezvoltării unei cariere profesionale de succes prin promovarea și vânzarea serviciilor Orange Romania;
# o mașină de serviciu pe care o utilizezi full-time: inclusiv în weekenduri și în concedii;
# laptop și smartphone performante și abonament pentru mobil si internet pe mobil;
# activități cu echipa, teambuildinguri, cursuri, traininguri,


Mulțumim pentru depunerea aplicației și precizăm că vom contacta în vederea interviului, doar candidatii care îndeplinesc cerințele descrise.

Descrierea companiei

Impact Business Solutions este unul dintre partenerii de top ai Orange Romania pentru vânzări directe destinate clienților business - firme mici și mijlocii.

Orange Romania – leader al telecomunicațiilor din România, cu peste 10.400.000 milioane clienți pentru servicii mobile și fixe, face parte din grupul France Telecom - Orange, unul din leaderii mondiali în telecomunicații, cu peste 269 milioane de clienți pe 5 continente.

Orange înseamnă mult mai mult decât tehnologia, telefonia mobilă sau rețelele GSM. Orange aspiră să utilizeze tehnologiile inovatoare ca instrument de îmbunătățire a calității vieții pentru toți. Diversitatea expertizei Orange și deschiderea spre toate sistemele de cercetare și inovare constituie filozofia Orange: inovația tehnologică în beneficiul oamenilor, al societății și al planetei.

Grupul Orange se străduiește să pună la dispoziția unui numar cât mai mare de oameni tehnologiile și produsele inovatoare, deoarece acestea generează progres atunci când sunt folosite pentru a servi oamenii.

Expirat
Business Sales Representative - Partener Orange  -  Impact Business Solutions - Partener Orange Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close