Business Developer

Bookster - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm un coleg în echipa de Business Development care să ne ajute să aducem experiența Bookster în cât mai multe companii din România, iar împreună să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.


Cum ești tu?
 • Ești la început de carieră și ți-ar plăcea să dezvolți abilitățile unui bun om de vânzări;
 • Îți place să îi asculți pe ceilalți și îți dorești să înțelegi cu adevărat care sunt nevoile lor; #BeKind
 • Te încarci cu energie atunci când ești printre oameni, iar telefonul îți este cel mai bun prieten;
 • Nu îți stă în fire să te dai bătut(ă) cu una, cu două sau să lași lucrurile neterminate; #BeReliable
 • Vrei să înveți ceva nou în fiecare zi și te gândești permanent cum ai putea să faci lucrurile mai bine; #WorkSmart
 • Dacă ai rămâne blocat în lift cu un necunoscut, după jumătate de oră de conversație, ați merge la o cafea să continuați discuția; #WithASmile
 • Îți dorești să simți că munca ta are un impact pozitiv în viața celor din jur; #InLoveWithBookster

Descrierea jobului

Ce vei face?
 • Vei testa împreună cu noi idei și instrumente de promovare a serviciilor noastre, care să ne ajute să ducem experiența Bookster în cât mai multe companii din România;
 • Vei contribui la perfecționarea procesului de vânzare la Bookster;
 • Vei face analize despre companii și industrii și vei prospecta piața românească de business pentru identificarea clienților potențiali;
 • Vei participa la întâlniri cu echipele de management din companii (CEO, HR Manager) și veți povesti despre cum Bookster poate contribui la dezvoltarea unei culturi de învățare;
 • Vei reuși să îi convingi că Bookster este cel mai fain beneficiu pe care îl oferă companiile din România;
 • Vei dezvolta o relație bună cu managementul companiilor și te vei asigura, colaborând cu echipa de Account Management, că, dacă ar fi să aleagă din nou un beneficiu pentru angajații lor, ar alege tot Bookster. ;)

Ce beneficii ai la Bookster?
 • Pachet salarial competitiv, tichete de masă, abonament pentru mobil, 7Card, abonament premium la Regina Maria;
 • 25 de zile de concediu și vacanță între Crăciun și Revelion;
 • Un mediu de lucru vesel;
 • Pauză de lectură zilnică;
 • Regim de muncă hibrid, de acasă și de la birou.

Cum aplici?
Doar aplicațiile primite pe site-ul nostru de cariere vor fi luate în considerare. Următoarea etapă în procesul de recrutare este un test de logică matematică cu 15 de întrebări.

Descrierea companiei

Din pasiune pentru educație și lectură, Bookster este o marcă fabricată în România, prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni. Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi. Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

La Bookster ne-am propus încă de la început să inspirăm oamenii și ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România. Bookster reprezintă un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția, un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara.

Comunitatea noastră a trecut în prezent de 100.000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți și la o experiență super faină, iar aproape 1.000 de companii din toată țara le oferă angajaților săi serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young etc. și lista crește în fiecare săptămână.

Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In Love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile. Pentru Bookster este important să rezonezi cu valorile companiei dar și cu ceilalți colegi.

Ești pasionat de cărți, educație și lectură, îți dorești să inspiri oamenii și să te dezvolți alături de o echipă de oameni veseli și profesioniști? Te încurajăm să aplici pentru un job care aduce valoare atât pentru tine, dar și celor din jur.

Căutăm să angajăm colegi pentru atitudine și împreună să ne dezvoltăm aptitudinile. Alătură-te echipei noastre and Let’s Read’n’Roll!

Publicat 28 iun. 2022 Reactualizat 28 iul. 2022 Expiră 28 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.