Business Developer

KADRA TECH S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

La KADRA deschidem porțile pentru noi talente!

Suntem o echipă faină, oameni pasionați de noutățile în domeniul soluțiilor de acces automatizat, puși pe fapte mari și cu „mânecile suflecate”. Rezolvăm cele mai complicate provocări ale automatizării și managementului accesului auto și pietonal. Căutăm un om la fel ca noi, care să fie „ambasadorul” soluțiilor CAME în piața din România.

CAME este un consacrat producător de automatizări de porți. Încă din anii 70 s-a impus în Italia și apoi pe plan european și mondial prin soluțiile robuste, foarte fiabile și caracterizate de simplitate în montaj și utilizare. Brandul este prezent în România prin parteneriatul exclusiv dintre KADRA și CAME SpA.

Gama de produse CAME curpinde: turnicheți, automatizări porți batante, automatizări porți glisante, bariere, automatizări pentru uși industriale, cele mai fiabile motoare pentru uși de garaj și soluții robuste pentru gestiunea locurilor de parcare și soluții de control acces.

Te vei bucura de succes în acest rol dacă ai foarte bune abilități de comunicare, dacă îți iei energia din interacțiunile cu o categorie diversă de oameni, dacă îți poți organiza și prioritiza activitatea, dacă abilitățile tehnice nu-ți sunt străine și ești motivat/ă de provocările pe care le aduce deschiderea de noi drumuri în business.

Descrierea jobului

Ce îți oferim:
  • Satisfacția unui rol de pionierat: vei deschide noi drumuri și oportunități de business, coupându-te direct de notorietatea solutiilor CAME, în România;
  • Vei avea ocazia să îți stabilești vizite și întâlniri cu persoanele de influență în domeniul construcțiilor: arhitecți, proiectanți, constructori, integratori de soluții de acces, pentru a promova soluțiile de automatizări. Acțiunile tale de promovare și relaționare directă cu clienții potențiali vor produce lead-uri care vor fi preluate de echipa de vânzări;
  • Nu te vei lovi de constrângeri de zonă: îți vei putea dezvolta rețeaua de parteneri la nivel național;
  • Prin soluțiile inovative de acces CAME si un portofoliu de produse în continuă dezvoltare, vei avea satisfacția de a contribui considerabil la crearea unei experiențe ale utilizatorilor mai sigure și confortabile în spațiile urbane, rezidențiale, comerciale și de agrement, destinate publicului din România.

Descrierea companiei

KADRA oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovator, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces. Cu orientare clară spre rezultate optime, KADRA înseamnă soluții integrate pentru sporirea confortului și a sentimentului de siguranță.

Soluțiile KADRA se clasifică în trei linii de business:

Trape de fum, luminatoare, policarbonat Acces automat – uși, porți, ferestre Sisteme de management al parcărilor
Publicat 1 sept. 2021 Reactualizat 29 sept. 2021 Expiră 1 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos