Publicat 05 Iul 2006 | Reactualizat 30 Iul 2006 | Expiră 05 Aug 2006

Business Developer Delphi

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- Absolvent al unei facultati de profil;
- Experienta 2 ani dezvoltare Delphi (de preferinta Delphi 7);
- Cunostinte utilizare si programare baze de date (Microsoft SQL Server 2003) 2 ani;
- Experienta in programarea unor solutii gen CRM, ERP sau Business Intelligence (gen Cognos, Crystal Reports) - avantaj;
- Spirit proactiv;
- Capacitate de integrare si de lucru in echipa;
- Orientare catre rezultate si respectarea termenelor

Descrierea jobului

Persoana selectata va lucra in cadrul echipei ce se ocupa cu implementarea solutiei CRM, contribuind la dezvoltarea acesteia conform specificatiilor functionale realizate pe baza cerintelor clientului. Solutia CRM este dezvoltata in varianta standard de catre partenerul german, acesta oferind solutia open source in vederea dezvoltarii conform cerintelor clientului.

Descrierea companiei

Sbsol leader in domeniul furnizǎrii de servicii IT.
Sbsol reuneste sub aceaşi « umbrelǎ » un grup de 4 firme cu specific de servicii IT : Standard Business, softBIZ, SolVision si WinSol.
Asocierea celor patru firme formeaza o echipa de peste 100 specialisti, care oferǎ un pachet diversificat de solutii IT : consultanţǎ pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, consultanta pentru implementari ERP si CRM, mentenanta software şi hardware, dezvoltare web şi software customizat, instalare si adminstrare retele, hosting baze de date si site-uri web.
Serviciile oferite pot fi integrate in pachete complexe de solutii « la cheie », care se implementeaza dupa o analiza atenta a obiectivelor si cerintelor de nivel inalt ale Clientului.

Expirat
Business Developer Delphi  -  Sistec SBsol

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close