Publicat 25 Oct 2019 | Reactualizat 24 Nov 2019 | Expiră 25 Nov 2019

Business Analyst

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim alaturi de noi un membru al echipei care sa faca legatura intre informatiile tuturor departamentelor: vanzari, achizitii, logistica, financiar.
Contributia lui va fi in a maximiza eficienta afacerii.
Printre calitatile necesare sunt sa aiba o gandire analitica, orientare catre solutii si rezultate sa fie un bun team player.
Printre responsabilitati se numara : raportare, analiza, propunerea de solutii pentru imbunatatirea proceselor si crearea de strategii de imbunatire a activitatii businessului.

Descrierea jobului

• Analiza și raportarea datelor

• Construirea parteneriatelor inter-funcționale, intern și extern

• Gestionarea bugetelor

• Rapoarte săptămânale

• Planificare și analiză

• Pregătirea forecasturilor lunare pentru activități de vânzare și achizitii

• Pregătirea prognozelor periodice pentru cash flow

• Analiza rezultatelor afacerii și identificarea oportunităților de îmbunătățire

• Oferirea suportului analitic pentru inițiativele de optimizarea costurilor și de maximizarea veniturilor

• Pregătirea altor raportări / analize ad-hoc

Descrierea companiei

Grupul Global Plast este un grup de companii infiintat in 2003 cu capital integral romanesc.

Cu sediul principal în București și având filiale în Timișoara, Constanța, Iași, Bacău și Cluj, Global Plast este unul din principalii distribuitori de produse de uz casnic din România (produse de curățenie și stocare, produse de unică folosință, produse din hârtie și candele).

Ne dedicăm identificării de soluții avantajoase pentru clienții noștri. De aceea am dezvoltat relații de afaceri cu producătorii din întreagă lume, aspect care ne permite să controlăm calitatea produselor distribuite. Pentru a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor, analizăm cu atenție modul în care ei apreciază produsele noastre, modul în care le folosesc și sugestiile lor de îmbunătățire.

Pentru noi sunt importanți oamenii și promisiunile pe care le facem clienților. Nu am fi ajuns departe fara echipa noastra cu care depășim în ritm alert provocările profesionale ale unui sistem de distribuție modern. Toți punem în prim plan consumatorul și nevoile acestuia.

De-a lungul timpului, Global Plast a devenit unul dintre cei mai importanti si mai cunoscuti producatori si distribuitori de articole de unica folosinta, menaj si curatenie, solutii de ambalare.

Gama de produse comercializate include peste 600 de articole.

Prin garantarea constanta a calitatii si printr-o politica sustinuta de inovare a produselor si a serviciilor, Global Plast a reusit sa devina unul din liderii in domeniu.

Expirat
Business Analyst  -  SC Global Plast SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close