de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 14 Mar 2019 | Reactualizat 21 Mar 2019 | Expiră 22 Mar 2019

Business Analyst - Divizia Managementul Calitatii Proceselor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare (economie/informatica);
Abilitati de comunicare si organizare;
Atitudine proactiva, spirit de initiativa;
Capacitate de analiza si sinteza;
Cunoasterea limbii engleze (scris si conversational);
Cunostinte avansate de utilizare a computerului.

Descrierea jobului

Investigarea si identificarea noilor oportunitati de business;
Colaborarea cu ownerii de aplicatii, cu echipa de IT si cu furnizorii externi de solutii informatice, pentru identificarea celei mai bune solutii de implementare.
Definirea specificatiilor tehnice necesare pentru implementarea proiectelor ce implica dezvoltari in sistemele informatice.
Intelegerea corecta a fluxului de business, realizarea de scheme logice si colaborarea stransa cu departamentul tehnic;
Centralizarea cerintelor de business si introducerea lor in lista de proiecte si comunicarea constanta cu echipele de proiect pentru validarea noilor specificatii intocmite.
Facilitarea procesului de implementare a specificatiilor si identificarea solutiilor care sa maximizeze beneficiile si sa reduca costurile pentru fiecare proiect in parte.

Ce iti oferim:

Bonusuri de performanta acordate lunar sau trimestrial, pentru anumite posturi;
- Monitorizarea sanatatii, prin abonamente de medicina generala furnizate de clinica Sanador (inclus), servicii medicale cu discount la Clinica Medlife si servicii stomatologice cu discount la clinica MG Medical;
- O zi libera in plus, cu ocazia zilei tale de nastere;
- Comision zero pentru tranzactiile efectuate prin Internet Banking si la toate ATM-urile Euronet, dar si dobanzi preferentiale la depozite si credite, inclusiv ipotecare;
- Educatie si cultura, prin acces gratuit la biblioteca Bookster sau la Atelierele Libra Cultural (fotografie, teatru, dezvoltare personala .) si discounturi la atelierele oferite de Fundatia Calea Victoriei;
- Beneficii negociate la nivelul grupului NCH Capital (discounturi si preturi preferentiale pentru produse si servicii in parteneriat cu diversi furnizori:

ASIROM –30% discount la asigurari de locuinta si 40% la CASCO
ORANGE – 10% reducere la abonamente si pana la 100 euro discount la terminale
Cabana NCH din Busteni -
si multe altele, pe care te invitam sa le descoperi, alaturandu-te Echipei Libra!

Descrierea companiei

Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.

Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială. Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Expirat
Business Analyst - Divizia Managementul Calitatii Proceselor  -  LIBRA INTERNET BANK SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close