Burger King Bucuresti angajeaza Lucrator comercial/bucatarie

Oraș de lucru
Salariu 1750 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Burger King Bucuresti angajează Lucrător Comercial/Lucrator bucatarie
Salut! Ce faci? Avem un job care te caută!

Mai exact, un job de lucrător comercial/bucătărie, într-o companie cool, unde poți evolua și unde vei întâlni o echipă faină și plină de entuziasm.

Ce trebuie să faci tu pentru acest job?
- Să ai o energie pozitivă și să vii cu entuziasm la locul de muncă
- Să fii proactiv(ă) în găsirea soluțiilor
- Să îți placă munca în echipă
- Să ai abilitatea de a stabili priorități și a te concentra asupra obiectivelor tale
- Experiența în domneniul servicii clienți constituie un avantaj

Descrierea jobului

Ce face acest job pentru tine?
- Îți oferă un salariu de 2950 lei brut
- Tichete de masă în fiecare lună, de până la 460 de lei
- Asigurare medicală la Regina Maria
- Formare profesională
- Prime/bonusuri periodice conform politicilor interne ale companiei

Alte beneficii
Dacă ai îndeplinit toți pașii până aici, mai primești ceva:
- Program flexibil
- Mediu de lucru stabil
- Posibilitatea de dezvoltare în carieră
- Colegi cool
- Super atmosferă

Doar candidatii selectati vor fi contactati.


Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal transmise de dumneavoastra este AmRest Food S.R.L., cu sediul in Bucuresti Sectorul 1, Calea VICTORIEI, Nr. 145, CLADIREA VICTORIA CENTER, MEZANIN, CAMERA NR. M 05. Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal cu scopul de a realiza procesul de angajare pe pozitia pentru care ati aplicat si cu scopul de a determina, investiga si de a ne justifica in cazul unor potentiale plangeri. Aveti dreptul de a nu fi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul de a avea acces la date, dreptul de a le modifica, de a le sterge, de a restrictiona prelucrarea acestora sau de a cere transferul lor. Puteti gasi mai multe informatii despre modul in care prelucram datele personale daca accesati linkul https://www.burgerking.ro, sectiunea Nota informare candidati.

Daca este necesar, va puteti retrage cu usurinta consimtamantul in orice moment. Pentru a va retrage consimtamantul, va rog sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: dporomania@amrest.eu. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii datelor efectuata inainte de retragerea acestuia.

Descrierea companiei

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante și cafenele din Europa Centrală și de Est. Încă din 1993 am construit un portofoliu de branduri puternice pe care le operăm, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King și Starbucks. AmRest deține un lanț propriu de restaurante – La Tagliatella, și este prezent ca și operator în țări ca Spania, Germania, Franța, Cehia, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, SUA și China. In Romania, AmRest este prezent prin brandurile Burger King si Starbucks.

Echipa Burger King este una entuziasta, experimentata si pregatita sa ofere clientilor o servire exceptionala si o experienta noua si unica. Oferim un loc de munca stabil, intr-o echipa unita si motivata de a duce mai departe povestea burgerilor.

Publicat 4 oct. 2021 Reactualizat 3 nov. 2021 Expiră 3 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos