de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Sep 2008 | Reactualizat 21 Oct 2008 | Expiră 23 Oct 2008

Bucatari, Ospatari, Cameriste

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sa aiba capacitatea de a prinde lucrurile din mers (daca nu are experienta), dorinta de a practica acea meserie, flexibilitate, dorinta de a se perfectiona in ceea ce face. Noi ii vom sprijinii prin cursuri platite si diverse facilitati in functie de randamentul fiecarui angajat.

Descrierea jobului

Contract de munca pe perioada nelimitata, Carte de Munca, Cazare, Mancare, Decontare Transport pentru toti angajatii (comfort 5 stele) iar salariul:
- CAMERISTA 200-300euro/luna
- OSPATAR 300-400 euro/luna
- BUCATAR 500-1000 euro/luna

Toate aceste salarii sunt reale si variaza in functie de experienta si portofoliul de cunostiinte practice.

Detalii la telefon : 0727 342 793

Descrierea companiei

Este vorba de o pensiune de 5 stele terminata anul acesta, dotata si echipata la standarde europene intr-o zona montana (comuna Fundata), la 15 minute de Bran si 30 minute de Brasov. Restaurant cu o capacitate de 50 locuri bucatarie complet utilata. Avem nevoie de un numar de 3 Cameriste, 3 Ospatari si 2 Bucatari.

Expirat
Bucatari, Ospatari, Cameriste  -  SC Europa Best Deal SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close