Publicat 20 Feb 2018 | Expiră 23 Mar 2018

Bucatar

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- ideal cu diploma de specialitate;
- experienta minim 2 ani;
- persoana energica, preocupata de calitate; prezenta agreabila, aspect ingrijit, preocupare pentru igiena personala;

Descrierea jobului

Apreciem creativitatea, atitudinea pozitiva si dorinta de a experimenta gusturi noi.
- salariul va fi discutat la interviu

Descrierea companiei

Pensiunea Grosspold este situată în Apoldu de Sus, intr-o zona cu peisaje incredibile, cu paduri dese si coaste abrupte de deal, intre care se ascund stane, pasuni si case de vanatoare.

Aici, fiecare camera isi are propria poveste. Asa se face ca vii in vacanta si primesti cheia spre un taram aparte, dupa gustul sufletului. Poti alege intre un spatiu somptuos, unul romantic, altul idilic si tot asa, fiecare indemnand la visare.

Pensiunea Grosspold din satul sasesc Apoldu de Sus, va asteapta cu 8 camere si apartamente deosebite, fiecare dintre ele avand un design diferit. Proprietatea este dotata cu aer conditionat si ofera acces WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita, o gradina cu terasa si un restaurant traditional plus un bar. Apartamentele sunt mobilate confortabil si luxos, dotate cu TV prin cablu si baie privata. Micul dejun poate fi servit zilnic, iar pranzul si/sau cina se pot servi la cerere in restaurantul din incinta. Oaspetii de la Grosspold se pot relaxa in lounge-ul comun si pot face plimbari cu bicicleta pe traseele de ciclism din jurul proprietatii.

Expirat
Bucatar  -  PARTUM INVEST