Bucatar Sef la Restaurant Berbec Ploiesti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă aveți experiență în meseria de bucătar și domiciliul/reședința în Ploiești, iar seriozitatea vă ghidează cel mai mult, vrem să vă cunoaștem și, poate, să faceți parte din echipa noastră. Trimiteți-ne CV-ul sau vă așteptăm la noi! Ce căutăm? O persoană, care să aibă experiență în domeniu, care dorește să se dezvolte într-unul dintre cele mai renumite restaurante din Ploiești. Solicităm experiență în bucătărie tradițională românească și fine dining pentru evenimente.

Descrierea companiei

În anii 30, Ploieștiul era pentru România ce este acum New York-ul pentru Statele Unite. Motivul? Petrolul. Orașul era plin de rafinării, iar localurile din Ploiești de miliardarii vremurilor, români sau străini. La Restaurant Berbec se lansa moda de către soţiile petroliştilor bogați.
La Berbec cântau cele mai en vogue dizeuze și cele mai renumite orchestre din România. Faimoasa Ioana Radu a cântat aici. Iar când nu veneau VIP-uri, magnetul era șeful localului, Ionică Moraru, care făcea adevărate demonstrații din aranjarea mesei, a platourilor, sau a pusului vinului în pahar, dar și aducând, pe brațe, până la 7 farfurii odată.
Pe urmă a venit războiul… Deși rafinăriile erau departe, spre sud, bombardamentele au făcut zob centrul Ploieștiului, inclusiv Restaurantul Berbec. Spiritul Berbecului a rezistat însă. La fel și hotelul care-l găzduiește astăzi.
Restaurantul Berbec este singurul din Ploiești care este certificat ISO 9001 (Quality Management System) și ISO 22000:2005 (Food Safety Management System).
De asemenea, Restaurantul Berbec este singurul restaurant din Ploiești care funcționează de peste 90 de ani fără niciun incident în ceea ce privește siguranța alimentară.
Publicat 20 ian. 2022 Reactualizat 17 feb. 2022 Expiră 19 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.