Publicat 10 Ian 2017 | Reactualizat 10 Feb 2017 | Expiră 11 Feb 2017

Bucatar, Chef De Partie, Commis chef, UK - Direct Employer

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

A unique opportunity bucatar, skill chef , Demi Chef de partie, or commis chef  to share our passion forcooking.  Salary up to £22,000.00 per annum depending on your experience (Around £1500 NETTO accommodation provide on arrival) pus tips 28 days holiday pay
Your chance to have your name and career associated with world renowned Chef Raymond Blanc.
Brasserie blanc is expanding, join our team to be part of the opening of our new restaurants, working in a well-equipped professional kitchen.

OUR offer:
To join our Restaurant Group we offer
- Fully paid training in our cooking Academy in Bristol 
- Free accommodation during training
- Guaranteed Monthly salary (so you know what you get pay gurantee each month)
- 2 days off per week
- Every extra hours worked will be paid as Overtime
- 28 days holiday pay (including bank holidays)
- Pension scheme 
- Excellent opportunities to progress
- Uniform provided 
- Meals on duty
- Working in a brand new modern well equipped kitchen
- Independent support in your own Language

 
Descrierea jobului:
O ocazie unica pentru un bucatar cu experienta, bucatar sef, ajutor de bucatar, de a împărtăși pasiunea pentru butataria franceza Salariu este de până la £ 22.000 pe an, în funcție de experiența dumneavoastră. este sansa ta de a avea numele și cariera ta asociate cu un renume mondial Raymond Blanc.
Brasserie Blanc se extinde, se alăture echipei noastre de a fi parte din deschiderea de noi restaurante, care lucrează într-o bucătărie profesională bine echipată.

Cautam urgent bucatar, bucatar sef, ajutor bucatar, care să se alature retelei Brasserie Blanc, in Marea Britanie pentru a ne ajuta la deschiderea de noi restaurante in cadrul retelei noastre. 

Daca va place sa gatiti, sunteti motivati sa invatati si doriti sa dezvoltati o cariera aplicati cu CV-ul astazi. Veti intra intr-o familie fondata de Raymond Blanc, 2 stele Michelin.

Responsabilitati:
Fondatorul nostru este dl RAYMOND BLANC TV, detinator a 2 stele Michelin ca chef la Manoir aux Quatre Saisons.
Brasserie Blanc este restaurantul cu specific francez cel mai apreciat. Fiecare Brasserie creaza gustul autentic al mancarii prin echipa noastra bucatari calificati. Folosim cele mai bune si mai proaspete ingrediente pentru a satisface dorintele clientilor nostri. 

Cerintele jobului:
- Ai o diploma de bucatar sau cel puțin 1/2 ani de experiență,
Trebuie sa fii prezentabil, entuziast și motivat pentru a ocupa aceasta pozitie.
Străină limbă: Engleză: Mediu;
Experienta in Departamentul:
Industria alimentară: Minim 1 an
Hoteluri / Turism: Minim 1 an
Restaurant / Catering: Minim 1 an

Cerintele jobului:
Ca parte a echipei noastre trebuie sa ai experienta de bucatar intr-o bucatarie comerciala.
- Prepararea diferitelor feluri de mancare din meniul de sezon. Va fi oferit training complet
- Responsabilitatea de gestionare a tuturor secțiunilor din bucătărie în conformitate cu cerintele.
Limbi straine: Engleza: Mediu;

Alte informatii:
Oferim:
- Un salariu competitiv, in funcție de nivelul de calificare și experienta
- Perioadă de formare in cadrul academiei nostre de gastronomie din Bristol, platita integral 
- Suport complet pentru cazarea in timpul perioadei de formare
- Oportunitatea de a te alatura echipei noastre de bucatari in unul dintre cele 10 noi restaurante care urmeaza sa se deschide in acest an
- FARA COMISION SAU COST
- Oferim instruire pentru meniul nostru

Avem o istorie puternica in angajarea de bucatari din România de mulți ani și avem un plan de sprijin pentru fiecare persoana nou alaturata.

Va rugam sa aplicati cu CV-ul redactat in limba engleza

Descrierea jobului

Job requests:
You need to speak reasonable English, have been working in a busy professional kitchen cooking fresh produce. Friendly and fun personality, well organised, calm, and presentable.
Foreign language: English: Medium;Other information:
If you love food, are motivated to learn, develop your career and want to change your life, apply directly to us by sending your CV today. Direct applications only NO COMMISSION.
All applications will be fully considered and a reply will be given - Good Luck
 
Send CV to pr@in-focus.org or connect on skype ID: philipperoy1850
Bucatar, Chef De Partie, Commis chef, UK - NO COMMISSION

Descrierea companiei

We offer you the chance to apply directly to our company - Our founder is Mr RAYMOND BLANC TV chef and 2 Michelin Star chef owner of the Manoir aux Quatre Saisons near Oxford.
Brasserie Blanc is the home of simple, hearty French cuisine. Our menu is inspired by the flavours of his childhood and is guided by the seasons.
We have a strong history of employing Bucatar from Romania for many years and have a support/mentoring plan for each new staff joining us. We also offer career progression.
We have 30 Restaurants all over the UK and are planning new opening offering great career progression
“Food is for life, for joy, for saying I love you”
RAYMOND BLANC

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Bucatar, Chef De Partie, Commis chef, UK - Direct Employer  -  Brasserie Blanc Group of RESTAURANTS - NEW OPENINGS