Candidatul Ideal
Are un stil de lucru eficient si proactiv
Are cunostinte de tehnologie culinara/ procese si tehnica de gatit produse reci si calde
Cunoaste si aplica normele de igiena in domeniul alimentar
Este extrem de atent la detalii
Are energie, atitudine pozitiva, spirit de echipa
Este corect si responsabil
Cunoaste limba engleza cel putin la nivel conversational
Va realiza preparate de foarta buna calitate, conform retetarului
Va lucra in echipa cu colegii sai
Are cunostinte de tehnologie culinara/ procese si tehnica de gatit produse reci si calde
Cunoaste si aplica normele de igiena in domeniul alimentar
Este extrem de atent la detalii
Are energie, atitudine pozitiva, spirit de echipa
Este corect si responsabil
Cunoaste limba engleza cel putin la nivel conversational
Va realiza preparate de foarta buna calitate, conform retetarului
Va lucra in echipa cu colegii sai
Descrierea jobului
Responsabilitatile includ:
Gatirea preparatelor din meniu (dip-uri, salate, sandwich-uri, supe, feluri principale) alaturi de colegii din echipa
Respectarea retetarului
Respectarea si impunerea standardelor de igiena și siguranță
Respectarea programului de lucru
Răspunde pentru calitatea, consecventa si productivitatea din timpul său de lucru
Beneficii:
Contract de munca pe perioada nedeterminata
Tichete de masa
Parte egala din tips
Oportunitatea de a lucra intr-o locatie noua, alaturi de o echipa tanara, profesionista, care pune accent pe gust, calitatea produselor si a serviciilor oferite
Program 2 zile lucratoare - 2 zile libere
Gatirea preparatelor din meniu (dip-uri, salate, sandwich-uri, supe, feluri principale) alaturi de colegii din echipa
Respectarea retetarului
Respectarea si impunerea standardelor de igiena și siguranță
Respectarea programului de lucru
Răspunde pentru calitatea, consecventa si productivitatea din timpul său de lucru
Beneficii:
Contract de munca pe perioada nedeterminata
Tichete de masa
Parte egala din tips
Oportunitatea de a lucra intr-o locatie noua, alaturi de o echipa tanara, profesionista, care pune accent pe gust, calitatea produselor si a serviciilor oferite
Program 2 zile lucratoare - 2 zile libere
Descrierea companiei
Arzu este un bistro deschis de trei ani, cu un concept care inglobeaza atat un meniu disponibil la counter (salate, tarte sărate, deserturi), cat si un meniu a la carte, acompaniat de cafea de specialitate, vinuri si cocktailuri.
Meniul nostru este unul dinamic, cu o serie de preparate care se schimba odata cu sezonul. Lucram cu ferme mici de langa Bucuresti, cu producatori locali, si punem mare accent pe gusturile intense si pe ospitalitate.
Pentru a afla mai multe despre noi si pentru a-ti face o idee despre mancarea pe care o pregatim, arunca un ochi pe pagina noastra de instagram - @arzu_bucharest
Meniul nostru este unul dinamic, cu o serie de preparate care se schimba odata cu sezonul. Lucram cu ferme mici de langa Bucuresti, cu producatori locali, si punem mare accent pe gusturile intense si pe ospitalitate.
Pentru a afla mai multe despre noi si pentru a-ti face o idee despre mancarea pe care o pregatim, arunca un ochi pe pagina noastra de instagram - @arzu_bucharest
Joburi similare