Publicat 23 Iun 2019 | Reactualizat 21 Iul 2019 | Expiră 24 Iul 2019

BUCATAR, AJUTOR DE BUCATAR in VAMA VECHE

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru noi, idealul este sinonim cu urmatoarele valori: responsabilitatea faptelor personale si ale echipei, respectarea principiilor de igiena, pasiunea pentru gatit si dorinta de autodepasire.

Ai sansa de a-ti asocia numele si cariera cu unul dintre cele mai recunoscute si apreciate restaurante de pe litoral: Bolo Steak House. Este un restaurant tanar, cu o bucatarie extraordinar de bine dotata si cu mii de clienti fideli in timpul sezonului de vara, dar care ne calca pragul chiar in zilele friguroase de iarna.

Pentru ca noi am format acest loc minunat, numai prin pasiune, devotament si responsabilitate, acelasi lucru il asteptam si de la tine.

Descrierea jobului

  1. Pregateste meniul restaurantului in conformitate cu standardele de calitate si timp in vigoare;
  2. Respecta cu rigurozitate regulile de igiena in alimentatia publica referitoare la pastrarea si pregatirea produselor si semipreparatelor.
  3. Respectarea cu rigurozitate normele de securitate a muncii
  4. Mentinerea in bune conditii a aparaturii si ustensilelor
Noi asiguram perioada de training, cazare si masa in Vama Veche

Descrierea companiei

Bolo Steak House se adreseaza unei categorii speciale de clienti (medium si premium) care sunt in cautare de produse deosebite pe baza de vita maturata si fructe de mare, asezonate cu o selectie speciala de 70 de tipuri de vin.

Activitatea se desfasoara in VAMA VECHE, jud. CONSTANTA pana pe data de 1 octombrie 2019.

- compania administreaza doua restaurante in Vama Veche: BOLO STEAK HOUSE si BIBI BISTRO magazinul BIBI Market, fast-food-ul “ La Botu’ Calului”

Suntem in cautare de oameni deosebiti care sa se alature echipei noastre si care, prin atitudinea si viziunea lor, sa creeze mai mult decat un fel de mancare, sa creeze un motiv pentru care clientul sa-i transmita felicitari bucatarului.

Expirat
BUCATAR, AJUTOR DE BUCATAR in VAMA VECHE  -  BOLO STEAK HOUSE VAMA VECHE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close