Bucatar/ajutor bucatar si personal curatenie Hotel 4*

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti la inceput de drum sau ai experienta si vrei sa te distrezi in acelasi timp, te asteptam intr-o locatie de vis, in locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Daca iubesti natura si ti se potriveste un mediu de lucru interactiv, este o oportunitate pentru crestere profesionala dar si pentru petrecerea timpului liber intr-un mod deosebit de placut.

Ce cautam?
O persoana energica, cu orice nivel de experienta, sociabila, cu atitudine deschisa, orientata spre client pentru urmatoarele posturi:
  • Bucatar/Ajutor de bucatar (cu experienta);
  • Cameriste si spalatorese lenjerie;
  • Curatenie spatii hoteliere;
  • Lucrator vase;
  • Debarasator;
Pentru acest loc de munca este necesara relocarea in Sfantu Gheorghe, Judetul Tulcea, pentru perioade mai lungi sau mai scurte si acest aspect il stabilim de comun acord.
Este necesara disponibiltatea la un program flexibil.

Descrierea jobului

Cu ce te vei ocupa in echipa noastra?
Activitatile desfasurate sunt specifice departamentelor din care faci parte si se vor discuta in timpul interviului. Salariu si beneficiile le stabilim in functie de experienta ta si de obiective.

Ce oferim noi?
  • un salariu motivant, corelat cu performanta;
  • cazare asigurata pe toata durata contractului;
  • 3 mese/zi, inclusiv in zilele libere;
  • decontarea transportului.
Inainte de a aplica la aceasta pozitie, va invitam sa accesati urmatorul link: https://www.greenvillage.ro/protectia-datelor/ pentru a va informa despre modul in care Green Village Rosort prelucreaza datele dvs. personale.
Vor fi contactati doar candidatii selectati.

Descrierea companiei

Aflat în unul dintre cele mai frumoase si exotice locuri din Europa, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village 4* Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță, în paradisul Deltei Dunării.

Green Village 4* Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși, deoarece arhitectura resortului păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Capacitatea de cazare a resortului acoperă un total de 89 de camere, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus și finisajele atent alese, asigură standarde ridicate de cazare, camerele fiind echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Green Village 4* Resort nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor de cazare in Delta Dunarii. Echipa noastră se îngrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, deoarece paleta de facilități este variată si nu dorim să existe abateri.

Printre facilitățile resortului, putem enumera: restaurant & brasserie, health center (masaj și centru de fitness), piscină și jacuzzi, lotus SPA cu saună uscată, entertainment center (billiard, tenis de masă, ping-pong, cărți de joc, table, darts, șah, jocuri de societate), kids club și loc exterior de joacă pentru copii, 3 săli de cinema la interior și un cinema în aer liber, sală de conferințe, activități sportive în aer liber (plimbări cu hidrobicicleta, cu caiacul, cu bicicleta, tir cu arcul, pescuit, activități nautice), gift shop și seri cu muzică live.

Green Village 4* Resort este o inițiativă 100% românească, care din anul 2015 aparține Grupului Eurolines România, ca prim proiect hotelier în care a ales să investească.

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.