Bucatar/ Ajutor bucatar @ Meron

MERON 6 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea unui bucătar si a unui ajutor de bucătar, dornic de a pregăti dish-urile specifice zonei de brunch. Structura noastra pe zona aceasta este gata pregatită de unul dintre trainerii noștri, iar tu va trebui doar sa ai deschidere in zona asta și sa vrei sa înveți, iar de restul ne ocupam noi. Echipa noastră este formată dintr-un mozaic de oameni ambițioși și harnici, uniți de pasiunea lucrului bine facut.

Îți mai spunem că ne plac oamenii pe care știm că ne putem baza, care au răbdare cu alți oameni și care caută în mod constant să devină cea mai bună versiune a lor, atât personal, cât și profesional.

Noi avem cunoștințele și resursele, asa cum ziceam și te așteptăm pe tine cu dorința de învățare și atitudinea pozitivă. Poți fi sigur că vei avea parte de tot suportul din partea noastră pentru a ajunge la următorul nivel.

Descrierea jobului

Cu siguranță vrei să știi ce va trebui să faci: va fi nevoie să...
... înțelegi în primul rând că preparatele noastre au un mod specific de a fi gătite și așezate, iar noi ținem mult la respectarea acestuia;
... îți arăți respectul față de colegi prin modul în care lucrezi în bucătărie (curățenie, necesar, etc.);
... comunici în permanență cu colegii pentru o mai bună organizare;
... îți menții calmul în perioadele aglomerate (am învățat pe pielea noastră că agitația nu aduce nimic bun).
... pregătești preparatele specifice meniului nostru de brunch.

Descrierea companiei

Noi suntem MERON, cel mai mare lanț de specialty coffee shops din România - un concept unic pentru spațiul cafelei de specialitate din România. Existând până în prezent 20 locații, ne poți găsi în orașe precum Cluj-Napoca, Brașov, București, Satu-Mare, Zalău, Oradea, Târgu-Mureș, Bistrița, Sibiu și Alba Iulia.

Misiunea noastră este să promovăm cafeaua de specialitate: prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea. Suntem dedicați întregului proces de preparare a cafelei de specialitate, monitorizând parcursul acesteia de la fermier și până la livrarea produsului final către oaspeții care ne trec pragul.
Publicat 5 Oct. 2022 Reactualizat 2 Nov. 2022 Expiră 4 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.