Bucatar / Ajutor Bucatar / Ajutor Patiser

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3500 - 4500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- persoana pozitiva, cu spirit de echipa;
- capacitate de organizare in conditii de stres;
- asigurarea respectarii normelor de igiena;
- comunicare eficienta cu colegii;
- Indeplinirea sarcinilor prevazute in fisa postului

Descrierea jobului

Nuba Cafe angajeaza Bucatar, Ajutor Bucatar, Ajutor Patiser, oferim program de lucru flexibil, contract de munca, salariu motivant.

Descrierea companiei

Nuba Group cuprinde o cafea și vinuri pe tot parcursul zilei, care servește bistro (Nuba Cafe), lounge și restaurant (Nuba iarnă și Nuba Summer), lounge și club de plajă (Nuba Beach Club). Nuba este un reper românesc de 6 ani – un Resto-Club iconic în inima Parcului Regele Mihai și o scenă socială – Nuba București Mamaia-Resort.

Mâncarea noastră este realizată manual de la zero, nu este preprocesată și este făcută cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Ne mândrim să folosim produse proaspete, cultivate local. Din punct de vedere alimentar, meniul variază spre Asia, cu note subtile adăugate de bucătarii noștri. Faceți cunoștință cu bucătarii Group Executive Adrian Stancu și Mircea Gheorghe și veți gusta din mâncărurile noastre rafinate, făcute cu dragoste O echipă energică, sociabilă și fericită vă stă la dispoziție șapte zile pe săptămână
Publicat 28 ian. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.