Publicat 24 Aug 2021 | Reactualizat 14 Sep 2021 | Expiră 23 Sep 2021

Bucătari de toate rangurile Irlanda

25 posturi

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba engleză
  • Peste 1 an experiență în Alimentatie / HoReCa, Crewing / Casino / Entertainment, Management, Personal calificat, Turism / Hotel staff

Candidatul ideal

Action Recruitment - cea mai mare companie de recrutare în domeniul Horeca din Irlanda organizează un târg de locuri de muncă la hotel în data de 20/21 Septembrie în București. Clienții noștri sunt hoteluri renumite de 4 și 5 stele și intervievăm în numele lor pentru locuri de muncă active. Toate locurile de muncă pentru care recrutăm sunt cu normă întreagă și se oferă asistență pentru cazare. Nu există taxe de agenție în nici o etapă a procesului de recrutare.

În prezent, căutăm bucătari de toate nivelurile.

Salariul mediu anual brut depinde de funcție și se desfășoară după cum urmează:

· Chef comis - 24.000 - 28.000 €
· Chef de Partie - 28.000 - 32.000 €
· Sous Chef - 40.000 - 65.000 €

Avantajele de a lucra pentru clienții noștri:

· Salariu și privilegii excelente
· 20 de zile de concediu anual plătit + 9 zile de sărbători legale
· Cheltuielile de călătorie vor fi rambursate după 12 săptămâni de angajare (bilet de avion dus, bagaj de 20 kg și călătorie de la aeroport)
· Mediu de lucru pozitiv și stimulant, cu numeroase oportunități de dezvoltare a carierei
· Lucrul cu cea mai recentă tehnologie și o echipă bine coordonată
· Cazare temporară în primele 3-4 săptămâni
· Unele hoteluri, dar nu toate, pot oferi cazare în locuințe proprii

Descrierea jobului

Cum funcționează procesul:

Pe 20/21 Septembrie vom găzdui un târg de locuri de muncă în domeniul Horeca în București și membrii echipei noastre vor zbura de la Dublin pentru a întâlni personal candidații și a le oferi oportunități de locuri de muncă actuale.

Aplicați astăzi pentru a vă înregistra participarea la târg și vă putem oferi un interval de timp exact pentru ca cineva să vă întâlnească în ziua respectivă.

Alternativ, puteți apela la noi în oricare dintre zile cu CV-ul Dvs. actualizat si in limba Engleza la george@actionrecruitment.com .


După un interviu de succes cu clienții noștri, va fi de așteptat să începeți să lucrați în 2 săptămâni. Dacă doriți să începeți să lucrați în Irlanda în octombrie 2021, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și vă vom contacta.

Descrierea companiei

Action Recruitment - cea mai veche agenție Irlandeză de recrutare în domeniul ospitalității, acceptă în prezent aplicații pentru mai multe locuri de muncă disponibile, cu data de începere în septembrie. Clienții noștri sunt unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 și 5 stele din Irlanda și intervievăm în numele lor.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Bucătari de toate rangurile Irlanda  -  Action Recruitment

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close