Bubble Waffle Timisoara isi mareste echipa! hai si tu!

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 2400 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti o persoana serioasa, consecventa, statornica si dornica de a lucra intr-o firma serioasa si stabila cu peste 5 ani experienta in domeniul HORECA, contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem.

Descrierea jobului

Avem disponibile urmatoarele posturi: lucrator comercial (prepararea deliciosului nostru desert Bubble Waffle si servirea clientilor)

Descrierea companiei

Acest gen de waffle își are originea în anii ’50, în Hong Kong și Macau, China, fiind comercializată ca ‘street food’ și considerată o mâncare tradițională chinezească.

Aceasta se consuma inițial în formă simplă, dar mai târziu oamenii au început să adauge și alte ingrediente pentru a o face mai gustoasă, și anume: înghețată, nutella, fructe, frișcă etc.

În anii ’70 au început să apară și pe străzile din New York City, pregătite tradițional de către chinezii care și-au mutat viețile în această metropolă.

Nu de multă vreme aceste produse au apărut și pe piața europeană, cu un impact destul de major pe rețelele de socializare, în special datorită aspectului delicios pe care îl prezintă.
Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.