Brutar - Brutarie artizanala

Grain Trip Bakery - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Angajam brutar/ patiser pentru Brutarie artizanală in zona Nerva Traian/ Timpuri Noi.
Salariu motivant (in functie dе experienta) plus bonusuri.

Căutăm un coleg sau o colegă talentați, dedicați și implicați pentru a completa echipa din brutăria de pe Strada Nerva Traian.
La Grain Trip toate pâineturile și patiseria sunt dospite exclusiv cu maia, așadar căutăm pe cineva care are răbdare și aplecare spre aluaturile care sunt dospite lent și îngrijite atent la fiecare pas pentru a putea avea la raft produse cu care să ne mândrim.
Din când în când pregătim produse speciale în afara meniului obișnuit, așadar e bine să fii flexibil și să te adaptezi la schimbările meniului.
Munca într-o brutărie nu e una ușoară, se desfășoară la ore la care orașul doarme, de aceea este absolut necesar să îți placă această meserie.
Asigurăm, pe lângă un pachet salarial atractiv, corelat cu competențele și experiența ta, o echipă care pune toată priceperea, strădania și energia pentru ca lucrurile să iasă în fiecare produs.
Ar fi bine dacă ai avea ceva experiență, dar nu e musai, oricum va trebui să înveți de la zero, cu ajutorul nostru, toate procesele și metodele pe care le folosim la Grain Trip.

Experienta este binevenita, dar putem invata si impreuna.

Descrierea companiei

Suntem o brutarie artizanala din Bucuresti, zona Timpuri Noi. Punem accent pe calitatea produselor noastre si pe relatia cu cei care ne trec pragul pentru a incerca painile si deliciile pregatite cu grija de brutarii nostri iscusiti.

Publicat 3 iun. 2022 Reactualizat 1 iul. 2022 Expiră 3 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.