Publicat 06 Iun 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Broker imobiliar

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Aptitudiniile esentiale in vederea obtinerii acestui job sunt: mobilitate in teren, o buna comunicare, entuziasm si multa dorinta de munca.
In cadrul companiei noastre aveti posibilitatea de a face incasari intre 500 si 3000 de euro inca din prima luna

Descrierea jobului

CR Imobiliare recruteaza persoane cu sau fara experienta in domeniul imobiliar. Oferim training, echipamente si suportul necesar pentru a putea vinde inca din prima zi.

Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul nostru principal il reprezinta abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate.

CR Imobiliare are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Aceste servicii inseamna consultanţa initiala acordată clientilor sai, precum si asistarea lor pana la finalizarea tranzactiei.

Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să vă oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară.
Echipa de agenti si consilieri imobiliari vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari si inchirieri case , apartamente si birouri , precum si vanzari si inchirieri spatii industriale, comerciale, depozite, hale.

Descrierea companiei

CR Imobiliare recruteaza persoane cu sau fara experienta in domeniul imobiliar. Oferim training, echipamente si suportul necesar pentru a putea vinde inca din prima zi.

Expirat
Broker imobiliar  -  CR IMOB STANDARD SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close