Publicat 05 Nov 2019 | Reactualizat 03 Dec 2019 | Expiră 06 Dec 2019

Broker Imobiliar - Colaborator

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. Cel care răspunde la mini-interviu!
2. Nu caută un job remunerat cu un salariu (la noi nu o să găsești ceea ce cauți!)

Pe cine căutăm să ni se alăture? Pe tine! Asta dacă vrei să faci lucrurile puțin altfel. De ce ai nevoie? Determinare, implicare, dorința de a fi independent financiar și ca program de lucru, perseverență, deschiderea către a primi susținere și informații, și visuri mari!

Descrierea jobului

Domeniul imobiliar îți e străin? Nu e o problemă. Te ghidăm noi pas cu pas către tot ceea ce e necesar să știi.
Ce ar mai fi de spus pe scurt este că vei face parte dintr-o agenție de antreprenori și atunci, dacă e cazul tău, va trebui să renunți la ideea de salariu fix. Vei fi pe propriile picioare și, cu cât vei munci mai mult, cu atât vei câștiga mai mult, și nu doar pe plan material. Noi vom fi aici, zilnic, să te ajutăm cu toate resursele de care vei avea nevoie.

Descrierea companiei

Cine suntem noi, cei de la Imoland Consulting? În primul rând niște oameni foarte frumoși (și modești!). :) Suntem o echipă de 10 brokeri imobiliari, cu o viziune comună asupra seriozității, implicării și pasiunii, legate de real estate. Ne place ce facem zi de zi, ne ajutăm reciproc, căutăm împreună soluții să ne servisăm clienții pe măsura așteptărilor, și luăm prânzul, de cele mai multe ori, împreună. Avem un birou foarte luminos, aproape de Parcul Herăstrău, și multă energie pozitivă! Imoland Consulting are peste 10 de ani de experiență în domeniul imobiliar (unii dintre colegi peste 15 ani) oferind clienților servicii complexe, pe tot parcursul procesului de tranzacționare.

Expirat
Broker Imobiliar - Colaborator  -  Imoland Consulting

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close