de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 29 Feb 2008 | Expiră 31 Mar 2008

broker credite

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Avand in vedere calitatea noastra de intermediari intre cele 2 categorii de clienti carora le oferim serviciile - banci si beneficiarii creditelor- principala cerinta in ceea ce priveste profilul angajatului o reprezinta Seriozitatea.
Alaturi de aceasta mai sunt necesare:
- disponibilitate pt. a intelege nevoile clientului
-abilitati de vanzare si identificare a atributelor produselor care corespund cerintelor clientului
-cunoastera tuturor produselor si serviciilor oferite de bancile partenere
- implicare si dorinta de a acumula permanent noi cunostinte.

Descrierea jobului

Responsabilitatea principala a angajatului o va reprezenta buna cunoastere a produselor bancilor partenere, astfel incat dupa identificarea potentialilor clienti (care constituie a doua responsabilitate de baza) sa li se poata prezenta varianta de creditare potrivita, in functie de cerintele si conditiile specifice fiecaruia. Urmare fireasca a principalelor responsabilitati, intocmirea dosarului de credit este cea de a treia sarcina a brokerului.
Colaborarea noastra va va permite sa beneficiati de pregatire si training oferit de bancile partenere, sa lucrati, sa cunoasteti produsele mai multor banci si sa aveti relatii de colaborare cu personalul specializat al institutilor bancare.
Nu in ultimul rand munca voastra va fi platita corespunzator realizarilor obtinute (salariu fix+bonus).

Descrierea companiei

GEF INVEST SRL este o companie de consultanta si management al afacerilor care si-a largit domeniul de activitate prin implicarea in brokerajului de credite bancare si leasing.
Ne ocupam de tot ce implica obtinerea unei finantari pentru persoane fizice sau firme, oferind solutii adecvate conditiilor si cerintelor fiecaruia in cel mai scurt timp posibil.

Am incheiat parteneriate cu principalele banci comerciale si companii de leasing. Astfel, indiferent de motivul pentru care e necesara finantarea, putem oferi produsul si partenerul potrivit.

Expirat
broker credite  -  gefinvest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close