Publicat 14 Feb 2019 | Reactualizat 06 Mar 2019 | Expiră 17 Mar 2019

Broker asigurari/leasing/credite/calatorii

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti o persoana careia ii lpace sa interactioneze cu oamenii, iti doresti un loc de munca unde sa fii respectat si apreciat, nu ai nevoie decat de MOTIVATIE, CURAJ si PERSEVERENTA. Canditatul trebuie sa fie major, sa fie absolvent al 12 clase, dispus sa invete atat produse financiare cat si produse turistice. Daca te regasesti in aceste criterii, dar nu ai experienta, INDRAZNESTE, iar restul il vei invata de la noi.

Descrierea jobului

Jobul presupune intermediere de produse financiare (asigurari, leasing, credite) cat si pachete turistice. Programul este flexibil, se lucreaza incepand de la o colaborare part time, cu pregatire profesionala continua, pentru a aprofunda produsele.
Retribuirea se face in baza unei grile de comisioane atractive.

Descrierea companiei

Destine Broker, este o companie cu capital 100% romanesc, parte a Destine Holding, cu sediul central la Ploiesti. Momentan are reprezentante in toate judetele tarii, iar ca portofoliu detin aproximativ 1milion de clienti.

Expirat
Broker asigurari/leasing/credite/calatorii  -  APANAGHIE FLROIN II

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close