Brand Specialist with German

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Amazon Vendor Services (AVS) is a paid B2B service that aims to help key Vendors partner with Amazon.

As a Brand Account Manager in the AVS team, you will gain 360-degree exposure to all areas of e-commerce and vendor management owning the end-to-end relationship with our key Vendors on their product line across all EU marketplaces at amazon.com

You will define and implement strategic road maps to increase the sales margin and brand awareness and own all aspects of the site merchandising, operations, online marketing and inventory management for our vendors.

BASIC QUALIFICATIONS
•Bachelor’s degree
• GermanLanguage (C1 preferred) and advanced level of English.
• Minimum 4 years relevant experience in Vendor Management, Sales, E-Commerce, Account Management, Business Development OR B2B services

Descrierea jobului

• Build strong communication channels at all levels internally and externally
• Create marketing and merchandising plans to increase vendors customer traffic
• Plan and implement promotional activities and improve the customer journey on Amazon through enhanced content on detail pages
• Build a strong relationship with our key Vendors by providing thought leadership around planning, roadmaps and execution
• Conduct regular data analysis WBR, MBRs with the vendors, highlight business metric performance and growth plans
• Own supply-chain operational excellence by reducing costs, defects, lead times, and by managing stock inventory
• Support the launches of new programs, categories and features
• Identify Root Causes of any operational issues effecting the vendor’s business

Descrierea companiei

La Amazon ne lasam condusi de entuziasmul tehnologiilor de constructie, inventam produse, oferim servicii care schimba vieti si ne ghidam mai mult pe obsesia clientului decat pe concentrarea competitorilor, pe pasiune pentru inventie, pe angajamentul pentru excelenta profesionala si gandim pe termen lung. Ne centram misiunea pe client, de aceea actiunile, obictivele, proiectele, programele si inventiile incep si se termina in mintea clientului.

La Amazon imbratisam permanent noi moduri de a face lucrurile, luam decizii rapid si inteligent, nu ne temem de esec si ramanem agili, inventam, cercetam si dezvoltam noi tehnologii in numele si pentru incantarea clientilor nostri: cumparatori, vanzatori, creatori de continut si dezvoltatori din lumea intreaga.

AMAZON DEVELOPMENT CENTER a fost deschis in Romania in 2005, la Iasi si a reprezentat prima instalatie de cercetare si dezvoltare a Amazon in Europa de Est. Angajand experti calificati care inventeaza noi tehnologii in domeniile Cloud Computing, Securitatea informatiilor, Invatarea masina si analiza datelor, centrul Amazon joaca un rol extrem de important in industria tehnologiei in plina expansiune a orasului. De asemenea, angajand asociati, specialisti si manageri de programe in cadrul serviciilor de afaceri cu amanuntul, operatiuni de conformitate, servicii de imagistica digitala si servicii creative Amazon, centrul este cunoscut si pentru echipele de afaceri ce gestioneaza programe pentru retail si compliance. In 2017, a stabilit a doua prezenta corporativa in capitala, centrul de dezvoltare Amazon de la Bucuresti gazduind solutii de vorbire si limba pentru Alexa, testarea produselor Alexa, precum si echipele Amazon Web Services (AWS) ce lucreaza la tehnologii cheie pentru serviciul Elastic Cloud Computing (EC2).

Amazon are o oportunitate pentru fiecare. Credem in lucrurile imposibile, le facem cu indrazneala, nu asteptam sa fie prezentata urmatoarea idee, construim noi sisteme, realizam lucruri incredibile si proiectam lumea in care vrem sa traim. Din sutele de mii de angajati Amazon, cercetatori si ingineri de cercetare ce modeleaza viitorul Alexa, asociati ce trimit comenzi clientilor de la depozitele noastre pana la usa, manageri de produse ce stabilesc cerinte de caracteristica, strategie si mesaje de marketing pentru noi experiente ale clientilor, cu totii isi petrec zilele concentrate pe client si pe viitor.

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.