de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 01 Iul 2008 | Expiră 01 Aug 2008

Brand Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare de specialitate (marketing);
Doi ani pe un post similar (client sau agentie de publicitate – cu responsabilitati similare);
Cunostinte solide in domeniul marketingului;
Initiativa, creativitate;
Cunostinte solide de limba engleza (scris, vorbit);
Cunostinte solide operare PC – microsoft office (Word, Excel, Power Point).

Descrierea jobului

Se implica in dezvoltarea si marketingul filmelor de cinema produse de MediaPro Pictures din faza de idee pana in faza de post vanzare internationala;

- Pregateste planurile de marketing pentru toate productiile diviziei de Film Propriu;
- Pregateste toate elementele de branding si promovare a productiilor (impreuna cu echipa de creatie);
- Implementeaza planurile de marketing (faza teasing) sau coordoneaza implementarea lor de catre distribuitor (faza lansare);
- Pregateste elementele de marketing pentru spriinirea vanzarii filmelor in alte teritorii;
- Propune si administreaza bugetul de marketing al diviziei de Film Propriu;
- Evalueaza eficienta campaniilor de marketing realizate;
- Coordoneaza activitatea Junior Brand Manager-ului diviziei Film Propriu.

Descrierea companiei

MediaPro Pictures este liderul producatorilor de divertisment din Romania. Activitatea noastra se concentreaza pe productia de televiziune si de cinema. In acelasi timp, avem o divizie specializata in organizarea de evenimente, L!VE.

Aparuti pe piata in 1998, am stabilit reper dupa reper in istoria televiziunii din Romania: prima telenovela locala (“Numai iubirea”, 2004), primul sitcom local (“La bloc”, 2005) si primul serial politist local (“Baieti buni”, 2005).

Am lansat filmul romanesc cu cele mai mari incasari de dupa 1990: “Garcea si oltenii” (2001). De asemenea, ne mandrim cu filmul “California Dreamin’ (Nesfarsit)”, laureat cu marele premiu al sectiunii Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes in 2007.

In 2007 a luat fiinta MediaPro Pictures S.R.O., prima noastra filiala externa, situata in Republica Ceha. Aceasta reflecta obiectivul nostru de a deveni cel mai important jucator de pe piata regionala de cinema si televiziune.

MediaPro Pictures face parte din Grupul MediaPro, cel mai mare trust media din Romania. Avem sediul la Buftea, in incinta celui mai mare complex de studiouri cinematografice din Europa de Est, Studiourile MediaPro.

Expirat
Brand Manager  -  MediaPro Pictures

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close