de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 11 Mai 2019 | Reactualizat 08 Iun 2019 | Expiră 11 Iun 2019

Brand Ambassador Obsentum

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Abilitati de comunicare dezvoltate
Orientare catre client
Personalitate deschisa si prietenoasa
Flexibilitate
Adaptabilitate
Atentie pentru detalii
Spirit de echipa
Doreste sa munceasca intr-un mediu dinamic, competitiv

Descrierea jobului

Născut din pasiunea pentru lux și eleganță, autenticitate, excentricitate și elitism, Obsentum este primul boutique de parfumerie de nișă din cadrul unui aeroport. Este o lume ultrasenzorială, acolo unde iubitorii de esențe rare pot descoperi note olfactive excepționale.

Prezinta si promoveaza direct produsele si serviciile companiei, prin informarea si consilierea potentialilor clienti si cei existenti;
Promoveaza imaginea si specificul de activitate al firmei;
Descrierea companiei

Millenium Pro Design - lider in Romania in domeniul Travel Retail. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate, folosind tehnologii inovatoare si un mediu orientat catre client, pe baza carora clientul sa poata lua cele mai bune decizii de cumparare. Brand-ul nostru: BESTVALUE - Duty Free Experience.

Expirat
Brand Ambassador Obsentum  -  SC MILLENIUM PRO DESIGN SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close