Publicat 19 Nov 2018 | Reactualizat 19 Dec 2018 | Expiră 20 Dec 2018

BIOLOG PENTRU DEP. CITOLOGIE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul/a va fi o persoana implicata, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea unui laborator cito-genetic, va putea lucra pe aparatura medicala de ultima generatie, va fi un permanent autodidact si se va tine la curent cu noutatile domeniului sau de activitate, va fi un bun comunicator si va avea sprit organizatoric in cadrul departamentului in care lucreaza.

- Absolvent de studii de specialitate - Facultate de Biologie

- Experienta relevanta procesare probe de citologie cervico-vaginala in mediu lichid si in interpretarea lamelor de citologie cervico-vaginala, in cadrul unul departament de Citologie

- Bun utilizator al computerului;
- Certificat membru OBBCSSR

Descrierea jobului

- procesarea probelor de citologie cervico-vaginala in mediul lichid
- interpretarea lamelor de citologie cervico-vaginala, in cadrul dep. de Ciotlogie

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 96 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
BIOLOG PENTRU DEP. CITOLOGIE  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL