Biolog/Biochimist/Chimist - laboratoare Regina Maria

Regina Maria - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA are la baza doua principii pe care le-a urmarit mereu: specialisti de foarte buna calitate si grija lor fata de pacient. Ne dorim sa avem alaturi de noi colegi care sa demonstreze si sa promoveze valorile REGINA MARIA prin:
• asumarea raspunderii pentru actiunile lor
• cultivarea calitatii si oferirea de solutii eficiente, diferite, inedite, rapide si simple
• comunicare deschisa si incurajarea dezvoltarii unei relatii de incredere intre ei si colegi
• sustinerea si implicarea in atingerea obiectivelor de echipa
• acordarea si acceptarea cu deschidere a feedbackului constructiv

Cerinte:
- Studii superioare - biologie/biochimie/chimie;
- ALP/ Certificat de membru valabil si vizat la OBBCSSR;
- Asigurarea malpraxis valabila;
- Experienta pe un post similar de minim 1 an in cadrul unui laborator de analize medicale umane;
- Simt ridicat de responsabilitate;
- Bune cunostinte profesionale (corelatie intre diversele analize medicale);
- Cunostinte utilizare PC;
- Bun organizator si eficient pe postul sau.

Descrierea jobului

- Prelucrezi in mod corect, la timp si in conformitate cu procedurile interne, probele de laborator.
- Respecți si sustii responsabilitatile specifice care rezultă din documentația sistemului de management al calității
- Execuți și răspunzi de corectitudinea prelucrării probelor, conform procedurilor de lucru in vigoare.
- Folosești echipamentele din cadrul laboratorului/ departamentului/ sectorului din care faci parte, in conformitate cu competentele pe care le ai.
- Participi la asigurarea capabilității zilnice a laboratorului din punct de vedere al stocului de reactivi/ materiale/ consumabile, din punct de vedere tehnic, logistic pentru realizarea testelor din listă, cu respectarea condițiilor de eliberare declarate clienților.
- Respecți graficul de participare a laboratorului/ departamentului la schemele de control extern, te asiguri ca rezultatele sunt lucrate/ raportate/ interpretate și că se iau măsuri corective și preventive optime, dacă este nevoie.
- Răspunzi de buna utilizare și gestionare a reactivilor și consumabilelor din dotarea laboratorului.
- Participi activ la elaborarea documentelor sistemului de management al calității, precum si la implementarea și îmbunătățirea acestuia.
- Colaborezi cu responsabilul cu asigurarea calității în vederea implementării și menținerii sistemului de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 15189.
- Respecți politica și prevederile documentației sistemului de management de calitate în conformitate cu SR EN ISO 15189, precum și alte cerințe legale și de reglementare aplicabile

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 10 mai 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.