Publicat 19 Nov 2018 | Reactualizat 19 Dec 2018 | Expiră 20 Dec 2018

BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST/FARMACIST CU ALP

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent/a de studii superioare de specialitate (Facultatea de Biologie, Biochimie, Chimie si a masterului in domeniul medical, Farmacie ).
- Respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de BIOLOG;
- Bun utilizator al computerului cu minime cunostinte de limba engleza.
- Experienta anterioara pe un post similar constituie avantaj (laborator clinic- biochimie, imunOlogie);

Descrierea jobului

Cautam o persoana instruita, cu capacitatea de a se adapta unui mediu de lucru modern si dinamic, orientata catre calitate si munca in echipa, care va putea respecta procedurile de lucru existente la nivelul departamentului si, ca angajat in cadrul laboratorului Synevo va fi responsabil cu procesarea probelor biologice, validarea tehnica a rezultatelor si indeplinirea tuturor cerintelor sistemului calitatii.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 96 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST/FARMACIST CU ALP  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL