Publicat 24 Oct 2020 | Expiră 28 Oct 2020

Benchmarking analyst

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

student sau absolvent, profil economic,
cunostinte avansate de limba engleza,
cunostinte medii de contabilitate reprezinta un plus, dar nu sunt obligatorii
capacitatea de a lucra cu termene limita,
capacitatea de a gestiona mai multe proiecte in paralel,
capacitatea de a gestiona singur termene si proiecte,
cunostinte medii de Microsoft Excel,
cunostinte medii de Microsoft Word,

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Activitatea va implica gestionarea unui numar variabil de proiecte. Fiecare proiect va consta in identificarea unor societati comerciale care corespund unui profil predefinit, pornind de la o lista data de societati care sunt potential comparabile cu profilul predefinit.

Activitatea de cautare va implica parcurgerea a sute de societati din lista data, sintetizarea informatiilor disponibile in surse publice si formularea unei opinii cu privire la adecvarea acestora raportat la profilul predefinit. Este ideal sa cunosti limba engleza pentru ca vei intalni descrieri in varii limbi europene si vei folosi traduceri din aceste limbi in limba engleza.

Pentru societatile care corespund in cea mai mare masura cu profilul predefinit se vor realiza verificari suplimentare utilizand baze de date specifice, conform unor proceduri de lucru. Proiectele vor fi coordonate de un consultant care va revizui intrebul proces de cautare / selectie.

Ocazional, vei participa la realizarea de analize financiare prin calcularea si interpretarea unor indicatori financiar-contabili extrasi din documente financiare (balante, fise de cont, situatii financiare). Cunostine anterioare in domeniul financiar-contabil sunt un plus, dar se pot deprinde si pe parcurs.

Beneficii:

  • posibilitatea de a avansa intr-un timp scurt,
  • lucru de acasa (100%),
  • flexilibilitate maxima cu privire la organizarea programului de lucru,

Descrierea companiei

Viboal FindEx este un cabinet de consultanță fiscală dedicat pe trei arii de servicii: prețuri de transfer, consultanță fiscală și expertize judiciare.

Activi din 2010, portofoliul de clienți în materie de prețuri de transfer include la data curentă peste 500 de companii multinaționale și grupuri naționale; experiența noastră include atât proiecte realizate pentru clienți interni, cât și proiecte internaționale realizate pentru stabilirea politicii de prețuri de transfer pentru grupuri cu prezența multinațională la nivel global.

Din 2012, aria de prețuri de transfer este completată de consultanță fiscală – un transfer de încredere natural după un prim contact în materie de prețuri de transfer.

Începând din 2015 se dezvoltă aria de expertize fiscale; înalta calificare și cunoașterea aplicată a principiilor fiscale și contabile recomandă experții noștrii înscriși în tabloul experților judiciari pentru a participa ca experți parte alături de unele dintre cele mai prestigioase case de avocatură din România.

Pentru mai multe detalii despre noi, accesati pagina de Internet: www.viboal-findex.ro.

Expirat
Benchmarking analyst  -  Viboal Transfer Pricing SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close