Publicat 05 Ian 2017 | Reactualizat 02 Feb 2017 | Expiră 06 Feb 2017

Beauty Advisor Barcelona

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pe cine cautam?

Persoana extrem de sociabila care intretine discutii in mod natural si are mereu la indemana un subiect de discutie, cu studii superioare finalizate si pregatita pentru un job in afara granitelor romaniei.

Bun manager al timpului si al relatiei cu clientii

Personalitate interesanta, energica si entuziasta

Bun cunoscator al limbii engleze - limba spaniola reprezinta un avantaj

Persoana activa, motivata, mereu orientata spre indeplinirea noilor obiective

Bun negociator, cu abilitati deovedite de convingere

Descrierea jobului

Salariu competitiv si comision plus alte beneficii/bonusuri de performanta si experiente inedite

Traininguri specializate atat pentru dezvoltarea profesionala cat si personala

Colegi entuziasti, mediu de lucru modern, atmosfera relaxata si prietenoasa

Ocazia de a cunoaste persoane fascinante din mediul de business si nu numai

Acces la intalniri si evenimente speciale din domeniul dermato cosmeticelor

Posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii si de a cunoaste cele noi produse din sfera produselor de infrumusetare

Decontarea biletului de avion necesar pentru relocare

Asigurare medicala privata

Cazare asigurara

Descrierea companiei

Ce este Coplex?

 

Coplex reprezinta un proiect ambitios al unor oameni si mai ambitiosi, totul  pornind de la o idee in care s-a crezut suficient de mult incat sa se transforme intr-o afacere de succes in mai putin de un an.

Aceasta idee de afacere care inseamna acum Coplex, ofera oportunitatea tinerilor de a-si schimba viata pe toate planurile, de a se descoperi si de a face un pas important catre cladirea propriei cariere. Propriu zis, Coplex reprezinta un program de work & travel pentru tineri curajosi si asumati, la inceput de drum, care viseaza la o ascensiune profesionala rasunatoare, tineri al caror tel este sa isi gaseasca echilibrul material, dar in acelasi timp sa porneasca intr-o aventura diferita.

Colaborarile cu mari producatori internationali (Europa, Asia, America de Sud, Singapore) de produse dermato-cosmetice premium ne confirma ca ceea ce noi facem are un parcurs excelent, iar acest lucru ne indeamna sa nu privim niciodata catre o ,,destinatie finala’’, ci sa ne concentram la drumul continuu pe care il avem de facut.

Coplex suntem noi, grupul compact din spatele calatoriei care iti va schimba viitorul, iar daca nu ti-l va schimba, cu siguranta iti va schimba viziunea asupra multor lucruri care ghideaza si influenteaza viata.

 

,,Daca nu iti asumi, nu reusesti.’’ – Alina Patit, Project Manager

CONTACT 

mobil: +40.731.015.449
tel.fix: +40.21.796.89.84
e-mail: JOBS@148.ro
Skype ID : coplex.hub

facebook: www.FB.com/CoplexHub
website: www.coplex.ro 

Bd-ul.Corneliu Coposu nr.5, bl.103, sc.3, ap.63, int.63, Sector 3, Bucuresti. CP 030602 Cap.Soc Subscris si varsat 40.000 RON

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Beauty Advisor Barcelona  -  Chance Group ES