Publicat 06 Feb 2017 | Reactualizat 06 Mar 2017 | Expiră 10 Mar 2017

BEAUTY ADVISOR BARCELONA ȘI MADRID

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ai ajuns aici fiind în căutarea unui loc care să te țină mereu în mișcare și care să te ajute chiar să explorezi locuri noi?  

Înscrie-te în cursa pentru unul dintre posturile disponibile în Spania (Barcelona și Madrid) dacă și tu crezi că energia, entuziasmul, echilibrul și perseverența reprezintă cheia succesului în orice mediu. 
Cerem, în schimb, spontaneitate și abilități de comunicare în limba engleză, toate împachetate într-o personalitate efervescentă, pregătită să experimenteze un mediu de lucru multicultural (limba spaniolă reprezintă un avantaj). Zâmbim să știm că ești motivat, activ și orientat către îndeplinirea noilor obiective.  

Descrierea jobului

Un “Beauty Advisor” lucrează, de regulă, pentru retaileri internaționali care promovează produse premium. Este principalul reprezentant al companiei și asistă clienții pentru a le recomanda și indentifica produsele potrivite necesităților acestora. Prezintă caracteristicile produselor și îndeamnă clienții să le testeze, totodată, urmărește atingerea targeturilor stabilite prin prezentarea promoțiilor valabile. Operează la încasarea prin numerar sau card a contravalorii produselor achiziționate de clienți,  ajută la menținerea curățeniei în magazin și contribuie la crearea unui ambient plăcut pentru clienți. 
 
Beneficii:

  • asigurare medicală
  • cazarea și transportul asigurate
  • forme legale de muncă 
  • contract de garanție la contractul de muncă
  • suport permanent pe perioada contractului
  • training și acces la întâlniri / evenimente speciale susținute de experți în domeniu

Descrierea companiei

Cine suntem?
Coplex reprezintă un proiect ambițios al unor oameni și mai ambițioși, totul pornind de la o idee în care s-a crezut suficient de mult încât să se transforme într-o afacere de succes în mai puțin de un an.
Această idee de afacere care înseamnă acum Coplex, oferă oportunitatea tinerilor de a-și schimba viața pe toate planurile, de a se descoperi și de a face un pas important către clădirea propriei cariere. Propriu zis, Coplex reprezintă un program work & travel pentru tineri curajoși și asumați, la început de drum, care visează la o ascensiune profesională răsunătoare, tineri al căror țel este să își găsească echilibrul material, dar în același timp să pornească într-o aventură diferită. Colaborările cu marile companii multinaționale de produse premium din peste 170 de orașe din Europa, America Centrală, Canada, America de Sud, Africa de Sud și Emiratele Arabe, ne confirmă că ceea ce noi facem are un parcurs excelent, iar acest lucru ne îndeamnă să nu privim niciodată către o ,,destinație finală’’, ci să ne concentrăm la drumul continuu pe care îl avem de făcut.
Coplex suntem noi, echipa din spatele călătoriei care îți va schimba viitorul, iar dacă nu ți-l va schimba, cu siguranță îți va schimba viziunea asupra multor lucruri care ghidează și influențează viața.

,,Daca nu îți asumi, nu reușești.’’ – Alina Patit, Project Manager


CONTACT 
mobil: +40.731.015.449
tel.fix: +40.21.796.89.84
e-mail: JOBS@148.ro
Skype ID : coplex.hub

facebook: www.FB.com/CoplexHub
website: www.coplex.ro 

Bd-ul.Corneliu Coposu nr.5, bl.103, sc.3, ap.63, int.63, Sector 3, Bucuresti.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

BEAUTY ADVISOR BARCELONA ȘI MADRID  -  Coplex Hub