Beauty Adviser Bucuresti, part-time, full-time

Oraș de lucru
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

orientare catre clienti, identificarea si intelegerea nevoilor si dorintelor acestora
- spirit comercial
- interes pentru domeniu si dorinta de dezvoltare pe plan profesional
- seriozitate
- prezenta placuta si limbaj ingrijit
- cel putin absolvent(a) de liceu cu diploma de bacalaureat
- experienta in comert

Descrierea jobului

- promovarea si vanzarea produselor cosmetice si de parfumerie din magazin
- consilierea clientilor prin realizarea de recomandari individualizate
- realizarea de activitati administrative: aprovizionarea rafturilor, actualizarea preturilor la raft, intretinerea rafturilor, emiterea de comenzi la furnizor pentru brand-urile alocate, aplicarea promotiilor existente, etc.

Descrierea companiei

Douglas este unul dintre principalii retaileri din industria de frumusețe europeană – atât online cât și în magazine, cu aproximativ 2 500 de magazine în 21 de țări europene. Douglas are un portofoliu de aproximativ 38 000 de produse de înaltă calitate în domeniile parfumerie, cosmetice decorative și îngrijire a pielii, precum și suplimente alimentare și accesorii.

Ne dorim să oferim tuturor clienților mai mult decât promisiunea unei parfumerii de lux. Ne dorim să asigurăm o experiență de shopping plăcută și să oferim un moment de răsfăț personal. În fiecare zi, aproximativ 20.000 de consilieri de frumusețe dedicați se străduiesc să-și facă clienții mai frumoși și, astfel, mai fericiți oferind o consultare excelentă și o gamă largă de servicii unice.

Alături de Douglas, clienții țin pasul cu tendințele și inovațiile în domeniu, portofoliul nostru fiind permanent îmbunătățit cu cele mai recent lansate produse ale celor mai cunoscute branduri internaționale. Orice dorința poate deveni realitate cu Douglas, fie că este vorba de parfumuri clasice, produse de îngrijire, machiaj, accesorii pentru îngrijire, cosmetice sau idei de cadouri.

Douglas România a intrat pe piața parfumeriilor în anul 2007, iar în 2016 ne-am extins și am deschis magazinul online www.douglas.ro din dorința de ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei cu simplitatea și rapiditatea unui click. În prezent, Douglas România a ajuns la 36 de magazine și își continuă extinderea căutând permanent cele mai bune locații pentru clienții săi.

Magazinele Douglas sunt locații primitoare, spațioase și confortabile, prin deschiderea generoasă și vitrinele transparente și atrăgătoare concepute să capteze bucuria și privirea încă de la intrare. Venim în întâmpinarea clienților cu personal competent și servicii de calitate, angajații noștri fiind permanent la curent cu noile tendințe ale pieței și vă stau la dispoziție cu informații și consiliere profesională în alegerea produsului adecvat. Aceștia se ghidează pe un scop comun – acela de a face ca fiecare vizită a clienților în magazinele Douglas să fie pe măsura așteptării lor și să revină oricând cu plăcere.

Te așteptăm să faci parte din universul de frumusețe Douglas!

Publicat 1 iul. 2022 Reactualizat 31 iul. 2022 Expiră 31 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.