de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 01 Mai 2019 | Expiră 01 Iun 2019

Barman

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrem sa te avem in echipa noastra daca esti o persoana proactiva , dinamica , responsabila pentru munca prestata.

Descrierea jobului

Salariu fix + bacsisuri foarte consistente datorate numarului foarte mare de clienti din locatie!

Descrierea companiei

La Folie Cafe&Boulangerie Cu o experienta de 4 ani pe piata cafenelelor si a dulciurilor artizanale, LA FOLIE este cea mai aglomerata cafenea din Iasi.

Pentru ca orice succes are in spate o echipa puternica, suntem in cautarea viitorilor membri de baza ai echipei cu ajutorul carora vom putea consolida pozitia pe piata din Iasi. Cautam persoane responsabile, sincere, deschise la nou, care invata rapid, se implica activ in dezvoltarea companiei.
Ne intereseaza in mod special colaborarile pe termen lung cu persoane ambitioase ce vizeaza ascensiunea in cadrul companiei si pun pe primul loc dezvoltarea personala.

Expirat
Barman  -  Gourmanderie SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close