Publicat 15 Feb 2017 | Expiră 19 Mar 2017

BARMAN OSPATAR TENERIFE, INSULELE CANARE, SPANIA

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Este foarte important sa ai o atitudine pozitiva, sa vorbesti limba engleza bine si sa ai un aspect si comportament placut. Experienta recenta este importanta. Atentie si rapiditate in prepararea produselor si servirea lor. Vei lucra intr un bar restaurant la piscina, intr o locatie exclusivista din Tenerife, intr un colectiv tanar si un ambient placut. Mai multe detalii se vor discuta la interviu

Descrierea jobului

preluarea comenzilor; prepararea bauturilor(diferite retete pe baza de cafea si cocktailuri), realizarea activitatii de servire; promptitudine in servirea clientilor; mentinerea standardelor si procedurilor de igiena; curatenia si intretinerea echipamentului intocmirea notei de plata efectuarea de comenzi catre furnizori.

Descrierea companiei

Compania este fondata in Tenerife, Insulele Canare, in anul 2011 si este sustinuta de o echipa tanara de nationalitate romana. Ne desfasuram activitatea in 2 locatii, ambele cu circuit inchis in cadrul complexelor rezidentiale din partea de sud a insulei, Costa Adeje.  

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

BARMAN OSPATAR TENERIFE, INSULELE CANARE, SPANIA  -  Paradise Tenerife