Publicat 31 Aug 2021 | Reactualizat 26 Sep 2021 | Expiră 30 Sep 2021

Barman & Barista; Ospătar; Ajutor de Bucătar.

12 posturi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoană comunicativă, harnică, adaptată muncii în echipă.
Are un comportament vesel și se arata oricând gata să fie de ajutor în relația cu clienții.

Descrierea jobului

Vino să faci parte din echipa noastră!
Lunna – coffe & brunch, va aduce farmecul cafenelelor pariziene la Suceava, iar prin eleganța și rafinamentul locatiei, împreună cu specialitățile de cafea, deserturile fine, mâncarea bună, preparată cu suflet, va crea un cadru intim si prietenos unde să te încarci cu energie, să socilalizezi și să revii cu drag.
Angajăm:

Barman & Barista pasionat de cafea
Cu zâmbetul mereu pe buze, să fii în centrul atenției este o artă. Suntem în căutarea unui persoane motivate să crească într-o echipă care îi recunoaște meritele și performanța. Barman & Barista pasionat de cafea, deschis să învețe rețete noi de freshuri, smoothie-uri, cocktail-uri și cafea de specialitate.

Ospătar
Îți place să fii mereu în mijlocul acțiunii și ești genul de persoană mereu vesel si cominicativ?
Te vrem în echipa noastră! Căutăm ospătari care să se alăture echipei noi de la Suceava, pe care o formăm acum la Lunna –coffe & brunch.
Vei fi înconjurat de un mediu creativ și o echipă de management tânără, pusă pe treabă, care își dorește să facă lucrurile altfel în industrie și care încurajează și apreciază skill-urile fiecărui om în parte.

Ajutor de Bucătar
Căutăm un tânăr/tânără la început de drum, pasionată de #food și care își dorește să se alăture unei echipe fresh și cu mintea deschisă care apreciază și încurajează dezvoltarea profesională.
În noua locație din Suceava, Lunna –coffe & brunch, vei participa la toate sesiunile creative de realizare ale noului meniu, în fiecare sezon și vei fi responsabil de realizarea rețetelor sub coordonarea Chef-ul nostru.

Iată cum arată fișa postului:
- disponibilitate pentru program în schimburi pe timp de zi;
- deschidere, pasiune și zâmbet în relația cu clienții și cu întreaga echipă;
- experiența în domeniu constituie un avantaj, dar în același timp suntem deschiși să învățăm oameni aflati la început de drum să se specializeze cu ajutorul trainingurilor interne;
- bună organizare și atenție la detalii în relația cu clientul;

De ce să lucrezi cu noi:
• Oferim salariu între 2000 - 3000 RON în funcție de experiență plus alte beneficii;
• Siguranța unui loc de muncă stabil, pe termen lung, unde ești apreciat pentru ceea ce faci și ai posibilitatea de ascensiune;
• Program de lucru flexibil;
• Grilă de majorări salariale si bonusuri lunare în funcție de vechime și performanțe;
• Tichete de masă (1 tichet de masă/ zi lucrătoare);
• Bonusuri lunare de performanță pentru targetele atinse ;
• Primă acordată cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun ;
• Contract de muncă pe perioadă nedeterminată ;
• Posibilitatea de a evolua, în cadrul echipei, prin participarea la sesiunile creative alături de specialiștii noștri și la traininguri profesionale;

Alătură-te unei echipei noi, la Lunna –coffe & brunch, în noua cafenea de specialitate, ce se va deschide în luna Septembrie în Suceava.
Aplică la adresa: loredana.gaitan@gaitano.ro
Sau sună la numărul de telefon: 0729 392 876

Descrierea companiei

Lunna –coffe & brunch, vine cu o gama diversificata de sortimente de cafea ceai, smoothies, bauturi racoritoare, patiserie sarat si deserturi fine, menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Barman & Barista; Ospătar; Ajutor de Bucătar.  -  LUNNA Coffe&Brunch

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close