Barman, Barista, Bucatar, Personal vase

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam colege sau colegi pentru posturile de: Barman, Barista, Bucatar, Personal vase.

Cum sa fii?

Placut, zambitor si relaxat in preajma clientilor, cu ceva experienta sau cu dorinta de a invata despre cocktailuri, vinuri, prosecco si cafea pentru a le putea prepara, ingrendiente si tehnici noi.

Descrierea jobului

Ai experienta de barman barman ospatar) sau bucatar de minim 1 an ?

Ai putea sa lucrezi alaturi de noi intr-un bistro din centru cu atmosfera si colegi prietenosi, cu clienti draguti, dar cu asteptari mari de la noi.

Desi barul din Dacia 25 ar putea fi unul dintre cele mai competente din oras, in meniu avem doar 7 cocktailuri, pe care ne dorim insa sa le facem impecabil de fiecare data.

Vrei sa prepari alte cocktailuri? Nicio problema! Avem 62 de ginuri diferite. Apoi mai sunt si toate celelalte bauturi mai putin uzitate: vermouth-uri (vreo 6, din care unele artizanale), pisco, Fernet Branca si inca vreo 5 digestive, ouzo, lichioruri japoneze pentru cocktailuri si multe alte traznai atat de indepartate de mainstream incat e limpede ca sunt rezultatul unor alegere constiente (si atente).

Deschidem la pranz, asadar in cea mai mare parte a zilei vei recomanda si servi spumantele, vinurile sau berile artizanale pe care le avem in meniu, vei pregati si servi cafeaua.Cum suntem in parteneriat cu Origo, pentru cunoscatori asta se traduce mai degraba in oportunitatea de a avea acces la training, la experienta Origo, la retete, cafele de specialitate si multe alte informatii importante pentru iubitorii si profesionistii cafelei.

Program? Unul excelent. O zic toti colegii.

Salariu? Fix + tips bun + plata per eveniment cand participi la evenimente in locatii externe (da, avem si din acelea, in sezonul 2022 avand deja 27 nunti contractate), venituri peste media.

Masa calda? Desigur, impreuna cu intreaga echipa.

Transport ? Decontat la nevoie, cand intarziem si noi pe terasa cu clientii.

Daca esti bucatar sau ajutor de bucatar, dar stii ca ai puterea, dorinta si motivatia de a creste langa noi, da-ne un semn.
S-ar putea sa fii exact ceea ce ne dorim.

Vei avea de lucru pe un meniu fix (scurt, max 7-9 preparate) cu produse de sezon si o tabla ultra scurta a zilei (poate fi chiar si un singur preparat), la libera ta alegere si inspiratie.

Vei avea un salariu fix + tips care se distribuie integral si in mod egal intre toti membrii echipei pe tura respectiva. La evenimente speciale din afara locatiei vei fi platit suplimentar.

Descrierea companiei

Suntem un bistro mic si cochet cu gradina 'secreta' in centrul orasului, la doar 50 m de Piata Romana si din decembrie, posesori ai Premiului III HORECA Awards la categoria "CEL MAI BUN BISTRO".

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.