Barista (sau cel/cea care face cafeaua din inima)

SC Honeynat SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cum iti place mirosul de cafea? Banuim ca mult, daca citesti acest mesaj :P
Ei bine, suntem in cautarea unui coleg/colega care sa transmita mai departe bucuria si placerea de a poposi intr-o cafenea cu viata si culoare si a savura o cafea grozava.
Avem nevoie de tine sa faci cafea, cu alte cuvinte. Dar nu orice cafea. Cafea cu suflet. Iti oferim si training. Tot din inima! Si poti parcurge mai multe etape in dezvoltarea ta profesionala incredibil de rapid. Trebuie doar sa vrei si sa rezonezi cu conceptul nostru.
Daca esti in cautarea unei cafenele plictisitoare si lipsite de energie, nu, nu suntem pentru tine :(
Dar daca iti doresti sa intri in echipa noastra ca si cum ai cunoaste o a doua familie pentru tine, atunci spunem DAAAA, cu bratele deschise.

Descrierea jobului

Ca in orice poveste si aici sunt avantaje si dezavantaje:
Avantajele: vei avea un program flexibil. Poti jongla intre doua ture, fie dimineata fie dupa-amiaza.
vei primi un pachet salarial motivant (da, competitiv pe piata si domeniul acesta de activitate) + bonusuri care iti vor rotunji frumusel venitul.
vei lucra intr-o locatie suuuper friendly (acces metrou usor) si vei interactiona cu oameni faini. Fara falsa modestie, dar la noi in cafenea nu intra oricine.Vei vedea. Chiar avem niste clienti alesi pe spranceana. Se aleg singuri, nu noi, caci nu suntem pentru oricine :)
vei participa la tot felul de zile tematice, nebunii si grozavenii pe care le organizam, tocmai ca tu sa nu te simti ca la job, ci ca printre prieteni. vino si convinge-te!

Dezavantajele: Trebuie sa te punem la treaba, asta e clar, de munca avem :) Dar e o treaba frumoasa tare , credem noi.
Vei invata sa faci cafea (daca nu stii deja) -daca stii si mai bine. Deci nu e suficient sa zambesti frumos si sa ne placa doar noua ochii tai, te vom ruga sa faci asta si pentru clientii nostri. Sa discuti cu ei intr-un mod cald si prietenesc, si desigur, sa nu le pui sare in cafea : ))

Hai sa ne cunoastem, sa descoperi toate beneficiile de a face parte din echipa Tucano.

Descrierea companiei

Ei bine, tu ce stii despre Tucano?

Noi iti putem spune ca suntem una dintre cele mai haioase si pline de veselie cafenele. Si nu numai atat. Suntem suflet. Suntem iubire. Suntem culoare. Si nu, nu vrem sa sune cheesy, dar asta e realitatea. De unde crezi ca vine sloganul nostru "Love. Peace. Coffee."?

La noi gasesti de la miros de boabe de cafea proaspat prajita pana la cel mai cool colt de facut selfie-uri, cele mai inspirationale agende pe care le poti lua drept amintire de pe rafurile noastre, pana la cele mai cool cani de transport cafea cu cele mai inedite mesaje care sa te insoteasca la birou. Si dincolo de toate, ghici ce? Gasesti inimi. Adica oameni. Autentici, reali, fara filtre :)

Cand te intrebam "ce faci?", chiar ne pasa, caci mereu, dar mereu!, cautam sa venim cu o gluma sau o vorba de incurajare chiar si in zilele tale cele mai gri. Plus cu o cafea buna, e putin spus.

Publicat 15 mai 2022 Reactualizat 12 iun. 2022 Expiră 14 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.