Publicat 05 Iul 2021 | Reactualizat 31 Iul 2021 | Expiră 04 Aug 2021

Barista McCafe

20 posturi

Descrierea jobului

La McCafe te ajutаm sa iti incеpi ziua cu oricare din bauturilе tаle preferatе pe baza de cafеа! Dаca аromа unica dе cаfea iti ofera energia necesara pentru a te bucura de fiecare moment al zilei, te invitam sa aplici pentru poziția de Barista in familia McDonald’s.

Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate.

Responsabilitati principale:
-Prepara bauturile preferate pe baza de cafea, la cele mai inalte standarde de calitate
-Asigura satisfacerea clientilor prin oferirea unei experiente deosebite in cadrul restaurantelor
-Acumuleaza permanent noi cunostinte si isi dezvolta continuu abilitatile prin programele de dezvoltare interne

Beneficii:
-Poti castiga un salariu atractiv si ai flexibilitatea programului de lucru (in ture, norma de lucru intreaga – 8 ore - sau partiala - 4 sau 6 ore)
-Iti urmezi pasiunea pentru cafea & ospitalitate
-Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilitati de pregatire a cafelei
-Poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de BARISTA TRAINER sau alte roluri in restaurant
-Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale
-Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru
-Concediu suplimentar in functie de vechime
-Bonusuri in functie de performanta

Profilul cautat:
-Minim studii medii
-Abilitati: adaptabilitate, orientarea catre rezultate (capacitatea de a respecta standardele de lucru), lucrul in echipa si colaborarea, orientare catre satisfacerea clientului
-Domiciliul, preferabil in apropiere de locatia McDonald’s
-Dispus sa lucreze in ture (a mai lucrat in ture

Descrierea companiei

De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

Suntem de 25 de ani alături de clienții din România și le oferim în fiecare zi produsele preferate, în cele 88 de restaurante si 44 de McCafe, in 27 de orase din țară. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.

În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Barista McCafe  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close