Back Office Representative (Senior)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Experienta intr-un job cu responsabilitati similare – min.3 ani
- Cunostinte: Microsoft Office (avansat), SAP
- Cunoasterea limbii engleze: avansat
- Capacitatea de a lucra independent, bune abilitati organizatorice si de gestionare a timpului
- Capacitate de analiza, atentie la detalii, initiativa, proactivitate
- Bune abilitati de comunicare si relationare
- Integritate, seriozitate

Descrierea jobului

- Preia si centralizeaza comenzile clientilor;
- Inregistreaza comenzile in sistemul informatic si le plaseaza catre furnizori;
- Centralizeaza datele de livrare a marfii;
- Urmareste si monitorizeaza incasarile de la clienti in baza rapoartelor de la departamentul contabilitate;
- Preia solicitarile clientilor si ii informeaza despre facturi, date de facturare, scadente la plata;
- Tine evidenta stricta a livrarilor, facturilor, stocurilor, comenzilor, transportului;
- Studiaza si aplica legislatia in vigoare legata de activitatea pe care o desfasoara;
- Participa, la solicitarea supervisorului, in proiecte sau activitati intra si interdepartamentale, in functie de rolul si competentele sale.

Descrierea companiei

SOCAR este o companie renumita la nivel mondial pentru activitatea sa de productie de petrol si gaze naturale, detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic ). Este o companie petroliera de stat ce investeste anual miliarde de dolari in infrastructura de transport. De asemenea, SOCAR este angrenata in plan european in proiecte cheie, menite sa creasca securitatea energetica a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Incepand cu anul 2011, compania a intrat pe piata din Romania prin SOCAR Petroleum SA, prin crearea si consolidarea unei retele nationale de benzinarii, devenind astfel unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata distributiei de carburanti din tara noastra. In prezent, compania detine o retea de 67 de statii de distributie carburanti in 25 judete: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Neamt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distributiei de carburanti din nord-estul tarii.

Benzinariile SOCAR comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu, misiunea companiei fiind de a fi aproape de toti cei care doresc sa isi alimenteze in siguranta autovehiculele. Pe langa spatii de alimentare carburant, incarcare electrica si spalatorii auto, benzinariile SOCAR detin si un spatiu dedicat comercializarii de produse alimentare (produsele vedeta fiind cele traditionale din Azerbaijan – cafea la nisip si suc de rodie), produse proaspete de patiserie si fast food, accesorii pentru masina, roviniete, plata facturi, reincarcari, si multe altele.

Pentru ca oamenii sunt cea mai valoroasa resursa si credem ca ei sunt adevaratul motor al companiei SOCAR, pana in prezent, am reusit sa cream in Romania, peste 700 de locuri de munca si nu ne oprim aici.

Mai multe detalii despre noi puteti gasi pe http://www.socar.ro/

Publicat 30 iun. 2022 Reactualizat 28 iul. 2022 Expiră 30 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.