Publicat 22 Ian 2021 | Reactualizat 19 Feb 2021 | Expiră 22 Feb 2021

B2B Agent de vânzări remote

2 posturi
Expirat
Ce căutăm?
Căutăm agenți de vânzări B2B ambițioși, devotați, implicați, perseverenți cu scop bine determinat care sa LUCREZE DE ACASĂ. Trebuie să vorbească fluent în limba ITALIANĂ sau SPANIOLĂ sau/și ENGLEZĂ. Ce responsabilități ai?
În primul rând trebuie să îți creezi o bază de date cu câteva lead-uri, unele lead-uri ți le vom aloca noi, pe care va trebui să le contactezi și să le prezinți ofertele noastre. Gama noastră de produse este variată de la mobilă, electrocasnice mari și mici, electrice și până la jucării și decorațiuni.

Cât poți câștiga pe lună?
Există o parte fixă însă pentru fiecare vânzare se acordă un comision generos, deci câștigul poate fi nelimitat! Schema de comisionare este foarte simplă, transparentă și motivantă. Cine suntem?
ARLL este o companie de vânzări și marketing care își oferă serviciile companiilor care doresc să externalizeze procesul de vânzare.
Expirat
B2B Agent de vânzări remote  -  Attracting Real Leverage Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close