Publicat 04 Dec 2019 | Expiră 04 Ian 2020

AWS DevOps Engineer

1 post
Expirat

	Ești absolvent de studii IT (Inginerie sau Informatică);
	Lucrezi în administrarea serverelor AWS;
	Ai experiență cu AWS Cloud;
	Ai cunoștințe de Data Analytics Skills;
	Vorbești limba engleză la nivel  avansat.

Pe lângă aspectele tehnice, este important să ai capacitatea de a lucra independent, fără a primi mereu indicații din partea unui superior. Stabilirea priorităților, organizarea timpului, interesul pentru dezvoltare și învățare continuă sunt aspecte pe care le vei putea pune în valoare în cadrul acestei companii. Angajatorul despre care ești curios există de 9 ani în Sibiu și are ca fondatori principali doi programatori locali care au avut un vis diferit pentru această profesie pe care o îndrăgesc, PROGRAMARE / SOFTWARE DEVELOPMENT.

Au creat o companie diferită și care credem că o să-ți placă dacă și tu iubești profesia de programator mai mult decât iubesc șefii tăi rezultatele financiare ale muncii tale.

Aici nu ai șefi și totuși împreună această echipă face anual proiecte de aproape 500.000 de euro și se află în creștere permanentă. Aici vei găsi administratori open-minded, transparență financiară, un mediu de lucru ”ca acasă”, încurajare pentru a-ți dezvolta creativitatea și pentru a da viață ideilor și proiectelor tale.

Echipa este implicată în proiecte diverse, care țin de dezvoltare produse software, pentru clienți din diferite țări. Unele proiecte sunt rezultatul obiectivelor și intereselor unora dintre membrii ei.

Produsul pe care vei lucra în cea mai mare parte a timpului este o platformă de videostreaming aparținând unui mare producător de filme american, așa încât dacă ai experiență în domeniu sau într-un domeniu similar constituie un avantaj.

Căutăm un specialist DevOps cu experiență și cunoștințe solide pe partea de Amazon Web Services.

În acest proiect ai ocazia să folosești și să îți dezvolți experiența cu Glue, Athena, Redshift si ETL Workflow. Îți poți dezvolta experiența și cunoștințele despre Amazon Web Services și să lucrezi cu Python, R, Java sau C#.

În acest proiect sunt implicați programtori și QA din SIbiu si New York. Platforma este scrisă în Ruby.

Beneficii și condiții de muncă1000$ alocați dezvoltării profesionale: conferințe, cursuri, tabere;
creștere anuală a salariului cu 10%;
profit sharing la sfârșitul anului;
bonus de concediu;
program flexibil, tot ce contează este realizarea sarcinilor;
posibilitate de a lucra de acasă la nevoie;
masa de prânz asigurată zilnic de unul dintre restaurantele care merită încercate în Sibiu;
salariul calculat după o formulă pe baza cunosțințelor pe care le ai și a nivelului la care te situezi;
bilete la conferințe și acoperirea cheltuielilor de călătorie (GoTo, Devoxx, WebSummit, CraftConf);
STARTUP FUND: după cel puțin 3 ani în echipă, poți aplica pentru un fond special pentru startups, pentru a dezvolta propriile idei – vei avea propria companie;
10% din timpul petrecut la muncă îl aloci unui proiect personal, care poate deveni proiectul întregii echipe sau al unei părți din echipă;
device-uri de ultimă generație pentru testare;
o zi din luna dedicată relaxării împreună cu colegii la birou și împărtășirea experiențelor valoaroase trăite în luna care a trecut;
device-uri de ultimă generație pentru testare;
acces la minibar.
Dacă această oportunitate vi se potrivește, vă invit să apăsați butonul APLICĂ. Suntem o companie de recrutare, activa pe piata din decembrie 2007 si facem posibila intalnirea dintre oamenii meniti sa lucreze impreuna. Fiecare proiect de recrutare este tratat cu deschidere, seriozitate si operativitate de catre consultantii echipei noastre. Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.
Expirat
AWS DevOps Engineer  -  SC Job Connect SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close