Publicat 18 Ian 2021 | Reactualizat 17 Feb 2021 | Expiră 18 Feb 2021

Avocat colaborator

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Firma de Avocatura Paulopol Attorneys & Counselors este locul potrivit pentru clădirea unei cariere în domeniul juridic. Avocații noștri constituie o echipă unitară, schimbul de idei, de perspective și dialogul profesional fiind reguli de lucru. Toți avocații au contact direct cu clienții și au un rol vizibil și semnificativ în soluționarea problemelor acestora. Acest tip de abordare accelerează ritmul dezvoltării profesionale și gradul de responsabilizare al fiecăruia dintre noi.

Cautam un coleg/o colega cu foarte bune cunostinte de drept comercial si drept civil. Spiritul de echipa, flexibilitatea fata de cerintele clientului, abordarea proactiva a problematicii incredintate sunt calitati pe care le asteptam de la toti aplicantii. Experiența este un avantaj.

Descrierea jobului

Consultanta juridica si, dupa caz, reprezentare in instanta pentru clientii cabinetului.
Mai multe detalii despre activitatea noastra pot fi gasite la adresa www.paulopol.ro

Descrierea companiei

Firma de Avocatura Paulopol Attorneys & Counselors a fost infiintata in 2005 si isi desfasoara activitatea in sediul principal din Bucuresti. Activitatea profesionala se desfasoara si in Braila si Constanta prin intermediul cabinetelor afiliate din aceste localitati.
La baza infiintarii Firmei sta principiul conform caruia este de responsabilitatea noastra, a specialistilor care au dobandit know-how si o experienta vasta, sa reinvestim acest capital profesional intr-un mod eficient in proiectele clientilor nostri, sa lucram alaturi de acestia, sa oferim clientilor increderea ca lucreaza cu un partener de afaceri competent si nu doar cu un consultant. Pe scurt, vrem sa adaugam valoare proiectelor clientilor.
Firma dispune de know-how-ul si capacitatea de a oferi servicii complete de consultanta juridica pentru clientii sai: fie societati aflate la inceputul activitatii, fie investitori sofisticati, in toate sectoarele de piata si intr-o multitudine de domenii. Activitatea preponderenta a Firmei este cea de consultanta juridica. Contextul economic si conditiile de criza cu care se confrunta clientii ne-au determinat sa extindem si sa adaptam natura serviciilor noastre, astfel incat, sub umbrela consultantei juridice, sa oferim si servicii de : (i) consultanta in restructurare corporatista si de business; (ii) consultanta in domeniul insolventei si (iii) consultanta financiara si fiscala. Totodata, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor nostri, putem sa ne desfasuram activitatea la sediul clientilor, prin detasarea unui avocat la client.

Expirat
Avocat colaborator  -  CABINET DE AVOCAT PAULOPOL-NECULA DAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close