Publicat 01 Iun 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Automatist/ Programator PLC (Simatic S7 si/ sau Beckhoff)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem in cautarea unui Programator PLC, cu experienta solida in programare linilor de productie sau alte categorii de automatizari cu Siemens Simatic S7 si/ sau Beckhoff . Cautam persoane cu studii superioare de specialitate (automatica, mecatronica , electronica), deschisi spre inovatie si proiecte revolutionare.

Oferim un mediu de lucru profesionist si sanse reale de dezvoltare profesionala, intr-o echipa geniala ce dezvolta solutii tehnice in industria automotive. In aceasta pozitie ai ocazia sa dezvolti prototip, de la conceptie pana la integrare.

Descrierea jobului

Programare Siemens Simatic S7 si/ sau Beckhoff a liniilor automatizate produse de clientul nostru.
Compania este un mare producator de automatizari industriale, abordand de regula proiecte prototip, cu un inalt grad de automatizare. O provocare in domeniu industrial, o noutate in domeniul tehnicii, un pas in fata tehnologiei.

Fiecare proiect abordat este unic, un concept nou menit sa ofere o solutie tehnica in domeniu.
Abordam proiecte in domeniul automotive, medical, productie si mentenanta.

Descrierea companiei

Reprezentam una dintre companiile de succes pe piata automatizarilor din Romania, companie romano-germana cu sediul in Sibiu, cu o experienta de peste 20 de ani in piata de profil.

Expirat
Automatist/ Programator PLC (Simatic S7 si/ sau Beckhoff)  -  SCPP VEGA si ASOCIATII

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close