Publicat 14 Iul 2008 | Reactualizat 12 Aug 2008 | Expiră 14 Aug 2008

AuPair in Anglia - Germania

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

permisul de sedere tip aupair se acorda tinerilor pt Anglia.
Iar pt Germania
Cautam fete, baieti si cupluri. Cunostinte medii de engleza pt Anglia respectiv cunostinte medii pt Germania. Permisul de conducere este un avantaj, dar nu este o cerinta obligatorie.
Intermedierea pt Germania este COMPLET GRATUITA!

Descrierea jobului

Programul AuPair este un program intercultural, prin intermediul caruia tinerii calatoresc in stainatate pentru perfectionarea cunostiintelor de limba straina, pentru cunoasterea tarii, culturii, obiceiurilor. Cazarea si masa este asigurata de o familie care solicita ajutor in cresterea copiilor, menaj. Familia este obligata prin lege ca sa asigure cazare in camera separata, masa, timp liber pentru AuPair pentru frecventarea unui curs de limba, bani de buzunar 70 de lire pentru un ajutor de 25 de ore pe saptamana,(majoritatea ofertelor este de 80 lire pt 35 de ore pe saptamina, echivalent a aprox. 100 euro), doua zile libere pe saptamana, si un concediu de o saptamana semestrial. Permisul de sedere de tip AuPair pentru o tara se acorda pentru maximum 2 ani, ceea ce inseamna ca poti sta intr-o tara ca AuPair maximum 2 ani.

Descrierea companiei

Nan Erika pfa, autorizatie 241/2003 Oradea, lucrez cu agentii de intermediere in programul aupair pt Anglia si Germania.
[email protected]

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

AuPair in Anglia - Germania  -  Nan Erika pfa

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close