Publicat 20 Aug 2008 | Expiră 19 Sep 2008

AUDITOR INTERN

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii economice superioare,
- experienta in domeniul contabil-financiar,
- constituie avantaj experienta in activitatea de audit intern,
- utilizare PC (MS Office în special),
- bună cunoaştere a limbii engleze (scris şi vorbit),
- disponibilitate la deplasare (30-40% din timpul de lucru).

Descrierea jobului

- Efectueaza audit operational, de management si de conformitate la sediul central sau la sediile secundare;
- Identificarea zonelor de risc din cadrul organizatiei, evaluarea, adecvarea, conformitatea si eficienta din punct de vedere al costurilor, al controalelor operationale, financiare si informationale;
- Intocmirea rapoartelor de audit intern.

Oferim:

- Mediu de lucru intr-o echipă dinamică şi de profesionişti;
- Relaţii profesionale cu investitori şi finanţatori străini;
- Posibilităţi de dezvoltare a carierei;
- Pachet salarial motivant.

Descrierea companiei

Express Finance - Instituţie Financiară Nebancară S.A. este o societate pe acţiuni cu capital integral străin, al cărei acţionar majoritar este CHF International. CHF International este o organizaţie non-profit din SUA, care abordează diferite programe prin soluţii sociale, de mediu sau economice adecvate, în scopul asigurării sustenabilităţii dezvoltării ulterioare a comunităţilor într-un ritm constant. Express Finance are deschise 17 birouri operaţionale pentru 25 judeţe.

După 11 ani de activitate de creditare prin CHF International, Express Finance este succesorul instituţional al operaţiunilor de creditare către sectorul microîntreprinderilor şi al întreprinderilor mici şi mijlocii (MIMM) din România.

Express Finance continuă strategia CHF International în deservirea clienţilor care doresc un acces simplu şi convenabil la credite.

Express Finance acordă microcredite întreprinzătorilor privaţi români prin intermediul unui model unic ce combină accesul la credite şi asistenţă tehnică directă pentru IMM-uri, colaborarea cu 40 de asociaţii si organizaţii neguvernamentale ale oamenilor de afaceri bazate pe membri, crearea de parteneriate public-private.

Expirat
AUDITOR INTERN  -  S.C. EXPRESS FINANCE - INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close