AUDITOR INTERN

Raiffeisen Bank 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

• Studii superioare, preferabil profil economic.
• Experienta bancara de minim 2-3 ani;
• Experienta in activitatea de control;
• Standardele profesionale de audit IIA
• Regulamentul 5/2013 BNR
• Cunostinte operare PC – nivel avansat (MS Office: Excel, Word).
• Cunostinte limba Engleza - nivel avansat
• Abilitati de management al timpului si de gestionare simultana a mai multor proiecte
• Abilitati de comunicare si lucru in echipa.

Descrierea jobului

• Se familiarizeaza cu structura organizatorica a bancii, procedurile si normele interne de lucru, sistemele informatice ale bancii. Dobandeste cunostinte de baza despre: desfasurarea activitatilor bancare, tehnicile de audit, controlul intern si prevederile Regulamentului 5/2013 emis de Banca Nationala a Romaniei referitoare la sistemul de control intern, administrarea riscurilor semnificative si desfasurarea activitatilor de audit intern in cadrul institutiilor de credit.
• Aplica standardele de practica profesionala in domeniul auditului intern adoptate de Institutul Auditorilor Interni (IIA) si respecta codul de etica al auditorului intern precum si prevederile Regulamentului 5/2013 emis de Banca Nationala a Romaniei.
● Colaboreaza la auditarea unor tematici, efectuand sarcini punctuale atribuite de catre membrii mai experimentati ai echipei de audit.
● Prezinta clar si concis rezultatul efectuarii sarcinilor care i-au fost atribuite, completand fisele de lucru cu informatiile relevante pe care le-a obtinut.
● Intelege scopul si obiectivele testelor de audit pe care trebuie sa le efectueze.
● Dezvolta abilitati de comunicare, atat in cadrul echipei din care face parte, cat si cu angajatii entitatii auditate, in scopul obtinerii informatiilor necesare desfasurarii angajamentelor de audit si mentinerii unui mediu de lucru profesional.

Descrierea companiei

În Raiffeisen Bank selecția și promovarea oamenilor se bazează exclusiv pe baza competențelor. Suntem deschiși către diversitate și nediscriminare și încurajăm includerea tuturor angajaților, pentru un mediu de lucru eficient, creativ și plăcut, cu o balanță echilibrată între muncă și viața personală!

În banca noastra, profilul angajatului ideal nu ține cont de vârstă, ci de entuzisam și pasiune, nu ține cont de religie, ci de dorința de a învăța, nu ține cont de gen, ci de profesionalism, nu ține cont de etnie, ci de aptitudini și competențe! Cu cât suntem mai diferiți, cu atât mai multă valoare putem crea împreun

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.

Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.

Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!

Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.

Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.

The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.

Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Submit to www.raiffeisen.ro and find out more details about us and about the job opportunities within the company.

Publicat 15 Sept. 2022 Expiră 15 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.