Publicat 12 Apr 2007 | Reactualizat 11 Mai 2007 | Expiră 13 Mai 2007

AUDITOR INTERN

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

* experienta relevanta in activitatea financiar-contabila - minin 7 ani ;
* experienta in activitatea de auditor intern - minim 2 ani ;
* membru al Camerei Auditorilor din Romania;
* cunostinte solide de operare PC (word, excel, internet), avantaj experienta in programul Wizcount;
* cunostinte bune de limba engleza/germana;
* disponibilitate pentru deplasari.

Descrierea jobului

* oferim pachet salarial atractiv;
* bonificatii;
* participarea la cursuri de perfectionare
* telefon mobil

Descrierea companiei

S.C. REMAT BUCURESTI SUD S.A., societate cu traditie si vechime de peste 50 de ani in colectarea, prelucrarea si valorificarea deseurilor feroase, neferoase, hartie-cartoane, mase plastice, cauciuc, textile, cioburi de sticla, s.a., recupereaza prin punctele sale de lucru importante cantitati de deseuri atat de pe raza Municipiului Bucuresti, cat si din judetul Ilfov.
Pe langa scopul economic de valorificare, respectiv de reintroducere in circuitul economic a unor importante resurse de materii prime secundare, aceasta activitate are un rol important in salubrizarea Municipiului Bucuresti si a imprejurimilor, contribuind, alaturi de firmele specializate la eliminarea bunurilor scoase din uz care nu mai fac trebuinta.
Societatea noastra detine intreaga gama de echipamente si utilaje necesare prelucrarii la cele mai inalte standarde a materialelor refolosibile.
De asemenea suntem in masura sa asiguram dezmembrarea utilajelor si a halelor de productie cu forte proprii.
Transportul materialelor este asigurat de societatea noastra.
Materiile prime secundare colectate si prelucrate de S.C. REMAT BUCURESTI SUD S.A. constituie o solutie alternativa avantajoasa pentru completarea necesarului de materii prime utilizate in industria metalurgica.
Iti oferim posibilitatea de a lucra intr-un colectiv tanar si dinamic, un loc de munca provocator si intreg sprijinul necesar pentru a obtine rezultate foarte bune. Alatura-te echipei noastre!

Expirat
AUDITOR INTERN  -  S.C. Remat Bucuresti Sud S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close